Caz înfiorător! O femeie și-a aruncat copiii de 2 și 3 ani de la etajul unui hotel / Unul a murit, iar altul este rănit

Caz înfiorător! O femeie și-a aruncat copiii de 2 și 3 ani de la etajul unui hotel / Unul a murit, iar altul este rănit
| Foto: Arhiva

Un copil a murit, iar altul este în stare gravă după ce, în noaptea de duminică spre luni, au fost aruncaţi de mama lor de la primul etaj al unui hotel.

Evenimentul cumplit s-a petrecut duminică seara, 20 august, în municipiul Botoșani, unde o femeie și-a aruncat copilașii de la etajul unui hotel, ulterior aceasta a amenințat că se aruncă și ea, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar doi minori, de 2 şi 3 ani, au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la o unitate spitalicească. Ulterior, unul dintre aceştia a decedat. Totodată, mama celor doi ameninţa că se aruncă de la acelaşi nivel, refuzând să coboare.

A fost solicitată intervenţia negociatorului poliţiei şi a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar după aproximativ două ore de discuţii, s-a reuşit, prin distragerea atenţiei, imobilizarea femeii, de către pompierii care au avut acces de pe geamul camerei hotelului în locul în care se afla aceasta", a transmis IPJ Botoșani, conform sursei citate.

Femeia a fost condusă la o unitate spitalicească pentru evaluarea stării de sănătate. 
 
În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de omor şi tentativă la omor, cercetările fiind preluate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani 

Comenteaza