Declaraţii îngrozitoare! Ce a scos la iveală RAPORTUL PSIHOLOGIC al adolescentei care şi-a omorât colega de cameră în Mangalia

Declaraţii îngrozitoare! Ce a scos la iveală RAPORTUL PSIHOLOGIC al adolescentei care şi-a omorât colega de cameră în Mangalia

După ce anchetatorii au publicat imaginile sinistre cu criminala de 18 ani care duce trolerul cu cadavrul Alinei în parcul din Mangalia, examinatorii care i-au făcut profilul psihologic ucigaşei spun că rar au văzut un caz atât de tulburător: profil de psihopat şi sadism.

Examinatorii au încheiat raportul psihologic al Loredanei, fata de 18 ani care și-a ucis cea mai bună prietenă, pe Alina (de aceeași vârstă), pe care apoi a abandonat-o într-un parc din Mangalia.

Specialiștii sunt îngroziţi de rezultat şi transmit că rar au văzut un caz atât de tulburător. „Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca să nu se mai audă cum horcăie.

Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce facea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul. Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au dezvăluit surse din anchetă, pentru Cancan.

La cererea psihologului, Loredana va fi adusă la București pentru un consult psihiatric amănunțit. „Fata pare a avea profil de psihopat. În niciun caz nu a fost un moment de nebunie. Nu a avut în niciun moment intenția să-și salveze prietena, ci i-a pus mâna la gură ca să o asfixieze.

Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare. Apoi a trântit-o pe jos, fix cum era fata îmbrăcată, într-un maiou si lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan.

A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie. Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie.

Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie. Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă”, au mai precizat aceleași surse.

Comenteaza