Ucigașa din Mangalia a povestit cu amănunte momentul crimei: "Îmi răspundea evaziv, am început să tremur și am luat cuțitul"

Ucigașa din Mangalia a povestit cu amănunte momentul crimei: "Îmi răspundea evaziv, am început să tremur și am luat cuțitul"

Tânăra de 18 ani care și-a ucis cea mai bună prietenă le-a povestit anchetatorilor tot ce s-a întâmplat, întrucât, spune ea, a văzut în filme că așa fac cei care vor să primească o pedeapsă mai blândă.

Loredana a povestit în detaliu cum a ajuns să o ucidă pe Alina și ce a făcut după ce a omorât-o.

Tânăra susține că cu doas câteva zile înainte de crimă ea și Alina le-au cerut șefilor de la hotelul la care lucrau pe litoral să le mute în camere diferite, pentru că nu se mai întelegeau și se certau, inclusiv, din motive legate de serviciu, însă aceștia au tot amânat momentul, așa că ziua fatidică le-a prins în aceeași încăpere. Loredana le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat în acea seară, cum a ucis-o pe Alina.

„Am mai avut niște discuții contradictorii cu Alina legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel”, a declarat Loredana, la audieri. „Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur. Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o. Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea”, a detaliat ea, potrivit stirileprotv.ro.

Loredana spune că după ce a înjunghiat-o a privit-o cum își dă ultima suflare, în timp ce o împiedica să strige după ajutor, chiar dacă aceasta se zbătea și o zgâria - totul ar fi durat o jumătate de oră.

Apoi, Loredana a povestit că a scos hainele din valiza Alinei și i-a bagat acolo trupul. Taxiul cu care a transportat cadavrul l-a gasit pe internet și un coleg de muncă a ajutat-o să urce valiza în mașină. Despre arma crimei spune că a aruncat-o la gunoi.

Astăzi, Alina, prietena ei din copilărie pe care a ucis-o cu sânge rece, va fi condusă pe ultimul drum.

 

Comenteaza