Noua miză imobiliară a Clujului: terenurile de lângă oraș

Noua miză imobiliară a Clujului: terenurile de lângă oraș

Dezvoltatorii cu proiecte în zonă se reorientează, în această perioadă, spre sectorul rezidențial, existând o efervescență în identificarea suprafețelor de construcție disponibile, susține consultantul de business Ciprian Păun.

“Zona de tehnologia informației s-a orientat cel mai rapid la realitatea pandemică. Am avut o serie de companii de IT care lucrau pe hoteluri, restaurante, catering, pe diferite sectoare afectate, dar datorită unui management foarte bun, au reuşit să se reorienteze şi nu au făcut concedieri colective”, a declarat șeful biroului de avocatură de afaceri NNDKP Cluj-Napoca, potrivit ZF.

“Zona de construcţii este în top. În Cluj se vinde în continuare foarte scump, dar se vinde. Antreprenorii se reorientează pe zona rezidenţială, există o efervescenţă pentru identificarea terenurilor din proximitatea Clujului. 2021 va fi un an al prudenţei

Antreprenorii vor încerca să nu facă greşeli în acest an, să nu se arunce în diferite strategii pentru că nu reuşesc să îşi dea seama de evoluţia pe termen mediu.

În rest, eu sunt foarte optimist. Producţia industrială nu a scăzut foarte mult în această perioadă, s-au recuperat în august foarte multe decalaje. În zona Clujului există un optimism în această parte plină a paharului”.

Comenteaza