Cioloş, apel către români după desemnarea noului premier

Cioloş, apel către români după desemnarea noului premier
Fostul premier Dacian Cioloş îi îndeamnă pe susţinătorii Platformei România 100, dar şi pe ceilalţi români, să nu se lase pradă „dezamăgirii şi frustrării” acestei zile, şi ca la viitoarele alegeri „să fie vocea decenţei şi a normalităţii”.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Am trimis în această seară un mesaj celor peste 40.000 de susținători din Platforma România 100, un mesaj la fel de potrivit pentru fiecare dintre dumneavoastră care doriți să veniți împreună cu noi:

Dragi prieteni,

Coaliția PSD-ALDE a primit în această seară nu a doua, ci a treia șansă, după ce nu a făcut nici măcar un minim efort pentru a-și înțelege greșelile. Există o logică a democrației care, din păcate, pare să nu se mai aplice în cazul acestor două partide.

Cred că decepția noastră pentru astfel de situații trebuie transformată în capacitatea noastră de a oferi o alternativă, prin fapte.

Haideți să înlocuim dezamăgirea și frustrarea cu altceva: cu promisiunea că noi, fiecare dintre noi, vom face altfel, că vom reuși să propunem soluții care să fie acceptate și sprijinite de societate.

La viitoarele alegeri trebuie să fim vocea decenței, normalității și speranței. Altfel, fiecare astfel de guvernare ratată este o șansă în minus pentru o existență și o evoluție normală a noastră, ca țară și societate.

Ne avem unii pe alții. Nu suntem puțini și nici neputincioși. Vom rezista și vom construi o alternativă reală. Împreună!", a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza