Blaga la Cluj: Dacă PDL va fi braţul politic al clasei de mijloc româneşti va câştiga viitoarele alegeri

Blaga la Cluj: Dacă PDL va fi braţul politic al clasei de mijloc româneşti va câştiga viitoarele alegeri
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat în faţa membrilor PDL Cluj, că în cazul în care partidul va deveni "braţul politic" al clasei de mijloc româneşti, din care acum o mare parte "spală podelele clasei de mijloc italiene", va câştiga viitoarele alegeri.

Vasile Blaga a declarat, azi, la Cluj-Napoca, la prezentarea moţiunii sale cu care candidează la şefia PDL, că reprezentanţii clasei de mijloc trebuie să vadă în PDL alternativa la guvernare.

"Nu sunt de acord cu acei care spun că nu există dreapta românească. Ba da, există, este reprezentată de milioane de români care îşi câştigă pâinea cinstit, care plătesc taxe şi impozite, care nu vor nimic gratis de la statul român, dar vor să fie respectaţi, vor taxe şi impozite mai mici, o cotă unică mai mică. Pentru ei nu am făcut multe lucruri şi atunci, uniţi, puternici şi cu soluţii pentru aceşti oameni, să vadă în noi alternativa clară la guvernare, cotă unică redusă, vom câştiga viitoarele alegeri. Vă promit că dacă vom fi braţul politic al clasei de mijloc româneşti, care acum, o mare parte din ea, spală podelele clasei de mijloc italiene sau are grijă de copii şi bătrânii clasei de mijloc spaniole, dacă îi aducem pe aceşti oameni de partea noastră, vom câştiga viitoarele alegeri", a spus Blaga.

El a afirmat că propune la Convenţia Naţională a PDL un partid "unit" şi a menţionat că a venit timpul unei reconstrucţii a PDL "de la firul ierbii".

Vezi ce a mai declarat Blaga la Cluj AICI.

Etichete
Comenteaza