Buda după învestirea noului guvern: "e o reaşezare a scenei politice"

Buda după învestirea noului guvern:
Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, spune după învestirea noului Guvern că astăzi "am asistat la o reaşezare a scenei politice româneşti".

"Noul guvern instalat va continua, în mod cert, politicile guvernamentale iniţiate şi promovate de Emil Boc, politici care au condus România la cea mai mare creştere economică şi la cea mai scăzută rată a inflaţiei şi a şomajului raportate la media statelor din Uniunea Europeană. Dincolo de acest lucru, drumul pe care îl are de parcurs Guvernul votat astăzi este unul lung şi anevoios, dar sunt convins că împreună cu partenerii din coaliţia de guvernare va găsi cele mai bune soluţii pentru consolidarea economică a ţării", a spus Buda într-un comunicat de presă.


Acesta adaugă că Puterea şi Opoziţia "trebuie să facă paşi spre normalizarea vieţii politice şi spre deschiderea unui dialog real, şi nu să purtăm un dialog al surzilor". "Cu siguranţă şi unii şi alţii am făcut greşeli, dar important este împreună să identificăm soluţii şi să avem capacitatea de a dialoga, iar ceea ce astăzi s-a întâmplat ne demonstrează că putem face acest lucru", a spus Buda.

Etichete
Comenteaza