Când e la muncă pe Moţilor, primarul nu-şi recunoaşte membrii de partid

Când e la muncă pe Moţilor, primarul nu-şi recunoaşte membrii de partid
Angajările din primărie se fac pe baze legale şi pe competenţe, nu pe baza carnerului de partid. Aceasta este declaraţia primarului Emil Boc (foto), după ce recent a angajat la Primăria Clujului doi membri cu funcţii în PDL, Marinel Andro şi Alexandru Coroian.

Un cittior al ZIUA de CLUJ a semnalat faptul că 300 de angajaţi din Primăria Clujului sunt membri ai PDL. Chestionat cu privire la această cifră, edilul Emil Boc a declarat că angajările la primărie se fac pe criterii prevăzute de lege. Acesta a mai preciza că, oricum, cei care sunt funcţionari publici nu pot fi membri de partid şi că doar personalul contractual are această opţiune.

Primarul a menţionat, însă, că el nu discută cu angajaţii despre opţiunile lor politice şi a refuzat să precizeze, având în vedere că a condus PDL, câţi dintre angajaţii săi sunt membri de partid. „Puteţi să întrebaţi pe oricine dacă i-am pus vreodată o întrebare cu conţinut politic. Nu am discutat cu niciun angajat astfel de chestiuni", a menţionat Boc. În ceea ce priveşte angajarea lui Alexandru Coroian, prim-vicepreşedinte al PDL Cluj, la compartimentul de monitorizare a managementului regiilor din subordinea forului local, edilul a declarat că acesta este o persoană cu expertiză, competentă, mai ales că a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj.

 

Comenteaza