Ce spune Cîţu despre o eventuală remaniere a ministrului Vlad Voiculescu

Ce spune Cîţu despre o eventuală remaniere a ministrului Vlad Voiculescu

Premierul Florin Cîţu, întrebat duminică despre o eventuală remaniere a lui Vlad Voiculescu, a spus: „remanierea sau orice decizie despre vreun ministru din cabinetul acesta e luată doar de premier, iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunţa”.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Întrebat cine ar trebui să facă un pas în spate, după scandalul de la Spitalul Foişor, Florin Cîţu a răspuns că „este vorba de onoare, să vedem dacă mai există onoare în România”.

Întrebat, mai departe, la cine se referă, premierul a întrebat dacă este normal să intervină prim-ministrul să vorbească şi cu primarul Bucureştiului, şi cu managerii: „în această situaţie trebuie să înţelegem cu toţii că avem un singur inamic, şi anume pandemia. Trebuie să folosim toate resursele pentru a rezolva această problemă”.

Premierul a afirmat, de asemenea, că în secţia ATI de la Spitalul Foişor sunt deja 20 de persoane, dintre care una a murit.

Întrebat, în contextul în care mai mulţi lideri PNL au cerut remanierea lui Vlad Voiculescu, dacă va propune acest lucru, Florin Cîţu a spus: „remanierea sau orice decizie despre vreun ministru din cabinetul acesta e luată doar de premier, iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunţa”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza