Cine îl însoţeşte pe Blaga la Cluj GALERIE FOTO

Cine îl însoţeşte pe Blaga la Cluj GALERIE FOTO
Liderul PDL, Vasile Blaga, a venit astăzi la Cluj-Napoca pentru a-şi lansa candidatura la şefia partidului. Evenimentul a început la ora 13, în Sala Europa a Casei de Cultură a Studenţilor.

Vasile Blaga a fost întâmpinat de preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, parlamentarul Alin Tişe şi europarlamentarul Rareş Niculescu.

Blaga este însoţit la Cluj de oamenii politici: Teodor Stolojan, Raluca Turcan, Traian Răzvan Ungureanu, Marian-Jean Marinescu, Andreea Paul,  Gheorghe Flutur şi Radu F. Alexandru,primarul din Alba Iulia, vicepreşedinte PDL, Mircea Hava şi primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea.

Vasile Blaga şi Monica Macovei îşi vor prezenta moţiunile cu care candidează la şefia PDL, astăzi, la Cluj-Napoca, la ore diferite, în aceaşi sală unde a făcut-o în 27 februarie şi Elena Udrea care candidează la aceeaşi poziţie. Primarul Emil Boc a fost prezent la prezentarea moţiunii Udrea, însă azi va lipsi de la evenimentele politice.

Convenţia pentru alegerea noului preşedinte al PDL are loc pe 23 martie, în Bucureşti. În cursă s-au înscris trei candidaţi, Vasile Blaga, Monica Macovei şi Elena Udrea. Udrea și-a prezentat deja moțiunea la Cluj, iar Monica Macovei este așteptată la Cluj tot azi.

După ce va pleca de la Cluj, Vasile Blaga se va îndrepta către Bistriţa, unde la ora 17.00 este programată o întâlnire cu delegaţii bistriţeni la Convenţia Naţională a PDL din 23 martie.

 

Etichete
Comenteaza