Cîţu, întrebat la Cluj despre acuzaţiile aduse de Vlad Voiculescu: "Nu comentez declaraţiile"

Cîţu, întrebat la Cluj despre acuzaţiile aduse de Vlad Voiculescu: "Nu comentez declaraţiile"

Premierul Florin Cîţu a declarat, vineri, întrebat despre acuzaţiile aduse de fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, că nu comentează "opinii personale". 

Întrebat, vineri, în conferinţa de presă de la Cluj, cum comentează acuzaţiile lui Vlad Voiculescu şi faptul că l-a numit "primul epidemiolog al României", Cîţu a replicat: "Nu comentez declaraţiile. Vă daţi seama cum ar fi să comentez declaraţiile celor din opoziţie în fiecare zi, nu aş avea timp, avem o pandemie de trecut ţara prin pandemie, lucruri importante de făcut. Opinii personale nu comentez, dar aş vrea să îi asigur pe români că guvernarea este solidă, coaliţia funcţionează".
 
El a explicat că joi a fost o şedinţă de Guvern "în care lucrurile au mers foarte bine, nu a fost nicio problemă".
  "Ăsta este mesajul important pentru români: Guvernul funcţionează bine, avem a guverna România şi, pe lângă faptul că spun eu acest lucru, se vede în cifre, se vede în creşterea economică, se vede în veniturile la buget, se vede în cheltuielile cu investiţii şi se vede în aprecierea instituţiilor internaţionale. Până la urmă încrederea în acest Guvern o vedem la investitorii astrăini, ne împrumutăm la dobânzi mai mici decât o fac alţii, ne împrumutăm bine şi estimările instituţiilor internaţionale arată că economia va creşte mult mai rapid decât ne aşteptam noi", a declarat Cîţu.
 
Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat, vineri că a avut un mandat de 113 zile de ciocniri între mentalităţi, precizând că în continuare se teme pentru oamenii din ţara asta, pentru cei văzuţi de politicieni doar ca electorat, dar şi pentru oamenii din sistem. El a afirmat că premierul s-a transformat în primul epidemiolog al ţării, iar ulterior a afăugat că Florin Cîţu nu e premierul de care România are nevoie în acest moment. Voiculescu i-a recomandat premierului, ca interimar la Sănătate, să revizuiască metotodologia de raportare a deceselor din perioada în care mandatul era la PNL, pentru că sunt diferenţe faţă de realitate, precum şi o analiză privind situaţia Unifarm, unde s-a comis cel mai mare jaf al pandemiei. 

loading...
Comenteaza