Cristea îl acuză pe Boc că "ascunde sub preș incompetența managerială de la Sala Polivalentă"

Cristea îl acuză pe Boc că
Președinte PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, lansează un atac la adresa primarului Emil Boc şi a consilierilor locali, acuzându-i că "ascund sub preș incompetența managerială de la Sala Polivalentă", făcând referire la incidentul în care un copil a căzut în gol într-un spațiu liber dintre trepte.

Cristea susţine că nici directorul instituției, nici membrii Consiliului de Administrație (CA) nu își asumă vreo vină, iar Emil Boc, prin viceprimarul Gheorghe Șurubaru, "alege să adoarmă subiectul printr-un raport preliminar lipsit de consistență". Ea a declarat că recomandările şi concluziile raportului preliminar ocolesc două aspecte neglijate în comunicare de către oficialii Sălii Polivalente și de către Primăria Cluj-Napoca.

„Tribuna retractabilă NU funcţiona la momentul recepţiei, așa cum ne-a asigurat viceprimarul Gheorghe Şurubaru. Fostul director al Sălii Polivalente, dl. Constantin Răduţă, a precizat pentru o publicație de știri locală, că "tribuna a funcţionat o singură dată, după aceea a sărit de pe şine şi nu a mai mers decât împinsă. Asta se întâmpla înainte de momentul recepţiei".

Prin urmare, cine a semnat recepția lucrării, domnule Emil Boc, și cine răspunde pentru semnătură? În cazul acestui accident, de ce membrii conducerii Sălii Polivalente și membrii CA nu răspund în fața consilierilor locali ai municipiului Cluj-Napoca, aceștia având rolul de a monitoriza și controla activitatea de administrare a Sălii Polivalente?" întreabă Cristea.

Preşedintele PSD Cluj-Napoca susţine că cei care au semnat recepţia lucrării şi conducerea Sălii polivalente ar trebui să ofere răspunsuri la întrebările lansate consilierilor locali, în cadrul unei noi întâlniri propusă de aceștia, ce va avea loc joi, de la 16:00, la Primăria Cluj-Napoca.

Comenteaza