Daniel Buda, preşedintele PDL Cluj, le promite clujenilor continuarea proiectelor administrative

Daniel Buda, preşedintele PDL Cluj, le promite clujenilor continuarea proiectelor administrative
Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, îl laudă pe primarul arestat, Sorin Apostu, care şi-a dat demisia azi din funcţie.

Daniel Buda consideră că, dincolo de modul în care Sorin Apostu şi-a încheiat cariera administrativă prin demisia de astăzi, "rămân faptele şi orele nesfârşite de muncă, adeseori istovitoare, pentru modernizarea şi dezvoltarea municipiul Cluj-Napoca şi poziţionarea lui pe harta celor mai importante oraşe europene", conform unui comunicat de presă.

Buda adaugă că, sub aspect juridic, Apostu beneficiază în continuare de prezumţia de nevinovăţie. "Sub aspect politic, PDL Cluj a susţinut şi a apreciat eforturile administrative ale primarului Sorin Apostu de a face din muncipiul Cluj-Napoca un important pol economic, universitar, cultural, medical, respectiv de a-l transforma cu adevărat într-un oraş modern spre care întreaga Românie şi nu numai se uită cu admiraţie şi de ce să nu o spunem, uneori cu invidie", mai susţine Buda.

Amintim, primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, arestat de trei luni sub acuzaţii de corupţie, şi-a dat astăzi demisia din funcţie. Documentul a fost înregistrat după-masă la Registratura Primăriei, la fel ca scrisoarea deschisă adresată clujenilor.

Comenteaza