P Declaraţie de presă

Declaraţie de presă

Alin Tișe – campion al gogoșilor electorale

Cluj-Napoca,

02.09.2020

Remus Lăpușan, candidatul PRO România la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, condamnă lipsa de fairplay și onestitate cu care Alin Tișe gestionează proiectele județului, prioritizând și comunicând exclusiv ce-l avantajează din punct de vedere electoral.

”Domnul Alin Tișe s-a obișnuit să lanseze promisiuni fără acoperire în campaniile electorale și replică modelul fără scrupule și în această campanie.

Întâi a anunțat că face Tetarom V la Luna, în 2012. În 2016, în următoarea campanie, a promis același lucru. Anul acesta, o nouă campanie, aceeași placă, dar … ia-l de unde nu-i. Și mai mult, sumele propuse acum pentru despăgubiri sunt infime, deci vor urma niște procese de pe urma cărora va pierde toată lumea, iar construcția efectivă va fi amânată din nou.

Apoi, a vrut să facă Spital Regional de Urgență, încă din 2007, de pe vremea când era prefect, apoi l-a mai comunicat și în 2010, când era președinte al Consiliului Județean. Și abia anul acesta s-a lansat procedura de licitație, din partea Ministerului Sănătății, pentru că, între timp, domnul Tișe a găsit un nou proiect cu care să se laude. 

Acum, anunță cu surle și trâmbițe o nouă centură ocolitoare la Cluj, în conurbația Turda – Câmpia-Turzii, o nouă gogoașă, pe același model. Mă mir cum are un astfel de tupeu, în condițiile în care guvernarea PNL, prin CNAIR, nu a reușit încă să repare nici măcar podul peste Arieș.

Domnul Tișe concurează cu succes pentru titlul de campion al gogoșilor electorale și îi vom pregăti o diploma în acest sens”, transmite Remus Lăpușan.

PRO România Cluj,

Biroul de Presă

Etichete
Comenteaza