Diaconescu: Până la 21 decembrie Uniunea Social Progresistă va deveni operaţională

Diaconescu: Până la 21 decembrie Uniunea Social Progresistă va deveni operaţională
Preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, a declarat, luni, că până la 21 decembrie Uniunea Social Progresistă va deveni operaţională, fiind un demers care îşi propune construirea unui proiect de centru-stânga eficient, şi nu pe baza unor conivenţe partinice, politice sau electorale.

"Până la 21 decembrie Uniunea Social Progresistă va deveni operaţională pe baza acestei platforme civice ce, de fapt, este un cadru cât se poate de deschis, transparent şi obiectiv de dialog între un partid politic - UNPR - şi întreaga societate. Este un demers care îşi propune construirea unui proiect de centru-stânga cât se poate de eficient, şi nu pe baza unor conivenţe partinice, politice sau electorale, ci pur şi simplu prin angajarea unor persoane cu idei, cu proiecte cu viziune de centru-stânga care vor şi sunt capabile să se asocieze unui dialog evident cu rezultate instituţionale, la nivelul societăţii", a declarat preşedintele de onoare al UNPR.

Cristian Diaconescu a mai spus că UNPR îşi asumă un angajament de promovare a ideilor şi elementelor convenite în cadrul platformei civice.

"Vom discuta în toată ţara cu mediile universitare, asociaţii de pensionari, veterani, diversele organizaţii sindicale, organizaţii care se ocupă de protecţia mediului. Sunt foarte multe structuri nonguvernamentale, personalităţi care nu sunt afiliate politic şi al căror aport este absolut obligatoriu să-l putem asocia într-un demers ceva mai larg", a mai spus preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu.

 

Comenteaza