Disputa dintre liderii PNL şi PSD Cluj a ajuns la cote alarmante. „Guvernul PSD fură banii clujenilor" vs „Tratament medicamentos pentru Alin Tişe"

Disputa dintre liderii PNL şi PSD Cluj a ajuns la cote alarmante. „Guvernul PSD fură banii clujenilor
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, şi liderul PSD Cluj, Horia Nasra, au continuat şi vineri să arunce vorbe grele pe tema alocărilor de bani pentru Cluj de către guvern.

"Guvernul PSD fură banii clujenilor și îi dă în județele roșii. Guvernul PSD continuă să-i umilească pe clujeni. Opriți această bătaie de joc la adresa muncii fiecărui clujean! Bugetul tării nu este bugetul partidului-stat P.S.D.! Fiecare clujean prin taxe și impozite contribuie la bugetul statului. Pixul d-nei Shhaideh, executanta d-lui Dragnea, a decis să fure acești bani și să-i dea după bunul plac în alte județe.

Voi solicita ministrului dezvoltării să aloce bani suplimentari județului Cluj pe măsura contribuției la bugetul de stat. Este inadmisibil ca județe precum Teleorman, Mehedinți, Olt Giurgiu și altele mult mai mici să primească mai mulți bani de la guvern! Este inadmisibil ca alocările să se decidă la partid de către P.S.D. ca un șantaj politic la adresa aleșilor locali de la alte partide!", a transmis Alin Tişe, printr-un comunicat de presă.

Preşedintele CJ a anunţat că va formula plângeri către toate instituțiile interne și internaționale cu privire la alocarea pe criterii politice, preferențiale, a banilor bugetului țării de către PSD, după ce Clujul s-a clasat abia pe locul 31 pe ţară la alocările banilor din Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), cu circa 670 de milioane de lei, adică 2,24 % din totalul fondurilor.

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a răspuns la aceste acuzaţii printr-un limbaj deosebit de dur la adresa şefului CJ Cluj. „Alin Tișe face un circ ieftin și se comportă ca un baron local autentic, trimițând alegații politice în numele Consiliului Județean Cluj, o instituție care trebuie să se ocupe de administrație, nu de politică!

Faptul că este frustrat și că PNL Cluj, prin baronii săi locali, Sorin Apostu, Horea Uioreanu sau Radu Bica s-au remarcat mai mult prin scandaluri de corupție decât prin realizări administrative, trebuie să-i dea de gândit! PNL Cluj nu a sprijinit în ultimii ani obiectivele județene și regionale ale Clujului, în perioada Guvernului Cioloș, Clujul fiind abandonat de orice investiție guvernamentală!

În loc să continue în minciună, îi solicit lui Alin Tișe să se întoarcă la problemele județului, cât despre alte acuzații politice, îi recomand un PSIHIATRU care să-i prescrie un tratament medicamentos pentru ameliorarea stării acestuia" a declarat deputatul Nasra.

Comenteaza