Emil Boc și-a depus mandatul de preşedinte al PDL. Toată conducerea PDL pleacă

Emil Boc și-a depus mandatul de preşedinte al PDL. Toată conducerea PDL pleacă
După cinci ore de discuții tensionate, președintele PDL Emil Boc și-a depus mandatul de președinte al PDL, scrie Evenimentul Zilei.

După cinci ore de discuții tensionate, președintele PDL Emil Boc și-a depus mandatul de președinte al PDL, scrie Evenimentul Zilei. Elena Udrea a demisionat, azi, în cadrul Colegiului Director al PDL, din funcţia de vicepreşedinte al partidului, a declarat senatorul PDL Radu F Alexandru. În urmă cu câteva zile, Udrea şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al filialei PDL Bucureşti, în urma eşecului înregistrat la alegerile locale.

Declaraţii dure ale liderilor PDL în şedinţă şi la ieşire:

Marius Spânu: "Să-l chemăm pe Mihai Răzvan Ungureanu"

Vasile Blaga: "Acum vorbim de PDL, nu de Ungureanu. Au fost doi Mesia, unul l-am avut noi"

Dorin Florea, către Roberta Anastase: "Te-am pus şefă la Cameră ca să numeri bilele, nu să-ţi baţi joc!"

Vasile Blaga, către Elena Udrea: "Ţi-ai promovat toţi delfinii! Tu şi Anca Boagiu! Uite unde am ajuns!"

Gheorghe Ştefan: "Jumătate din conducerea PDL a demisionat!". Eu am propus o conducere interimară şi apoi alegeri.

Gheorghe Falcă: "V-aţi bătut joc de Ungureanu!"

Lider PDL: "E cu sânge pe pereţi". "Urmează demisia conducerii, în bloc"

UPDATE ora 20.50.

"Concluzia acestui Colegiu Director este următoarea: preşedintele PDL, împreună cu întreg Biroul Permanent Naţional şi-au prezentat demisia. În perioada imediat următoare, partidul va avea o conducere interimară, până la alegerea unei noi conduceri. Atât preşedintele cât şi BPN îşi asumă răspunderea politică pentru rezultatele alegerilor", a declarat Boc la încheierea şedinţei Colegiului Director.

Discuţiile din cadrul Colegiului Director al PDL au vizat convocarea Convenţiei Naţionale a partidului la finalul lunii iulie sau în luna august, pentru alegerea unei noi conduceri, potrivit unor surse citate de Realitatea TV.

De asemenea, s-a stabilit ca o nouă şedinţă a Colegiului Director să aibă loc în perioada următoare pentru a se stabili structura Comisiei care ar urma să se ocupe de organizarea alegerilor în cadrul partidului.

Citește mai multe aici.

 

Etichete
Comenteaza