"Fake news" la Bruxelles? Dăncilă: "În România statul de drept este respectat. Sunt mâhnită să constat că încă există dezinformare"

"Fake news" la Bruxelles? Dăncilă: "În România statul de drept este respectat. Sunt mâhnită să constat că încă există dezinformare"
| Foto: gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, la Bruxelles, că în România statul de drept este respectat, iar Guvernul nu a avut niciun fel de interferenţă în Justiţie.

Premierul României, Viorica Dăncilă, a prezentat priorităţile Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene în sesiunea plenară a Comitetului Economic şi Social European, care are loc la Bruxelles.

"Aş vrea să fac o ultimă precizare, pentru că mai mulţi dintre dumneavoastră au făcut referire la statul de drept, la Justiţie şi la drepturile omului. Vreau să vă asigur că în România statul de drept este respectat, vreau să vă asigur că drepturile omului în România trebuie respectate şi, în acelaşi timp, sunt mâhnită să constat că încă există dezinformare. Guvernul României nu a avut niciun fel de interferenţă în Justiţie. Deci, cred că puteţi adresa aceste întrebări şi am să vă dau răspunsurile corecte şi cred că una din problemele pe care nu le-aţi ridicat, dar pe care trebuie să le avem în vedere este cea referitoare de dezinformare şi la ştirile false, pentru că acestea pot de multe ori să inducă percepţii greşite despre un anumit stat sau un anumit guvern, aşa cum este acum referitor la Guvernul României", a spus Viorica Dăncilă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza