News alert Gabriela Firea cere, în mod public, demisiile lui Liviu Dragnea și Carmen Dan

Gabriela Firea cere, în mod public, demisiile lui Liviu Dragnea și Carmen Dan

Firea a explicat că Liviu Dragnea este dăunător PSD-ului în acest moment și ar trebui să demisioneze.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că ministrul de Interne, Carmen Dan, ar trebui să demisioneze după incidentele din 10 august, pentru că ea este cea care a coordonat acțiunile jandarmilor, fiind în permanentă legătură cu șefii celor care coordonau acțiunea din teriroriu. De asemenea, Gabriela Firea a explicat că ar fi benefică pentru partid o demisie a lui Liviu Dragnea.

”Nu avea cum să nu coordoneze acțiunea din 10 august. Se afla în Ministerul de Interne, era în discuție permanentă cu șefii celor care erau la intervenție în Piața Victoriei. Era în permanent contact cu secretarii de stat, cu coordonatorii celor din Piața Victoriei. Nu poate sub nicio formă să spună că era în concediu, într-o stațiune, pentru că s-a aflat și în presă că era în MAI”, a declarat Gabriela Firea, la TVR.

Firea a explicat că Liviu Dragnea este dăunător PSD-ului în acest moment și ar trebui să demisioneze.

”Din punctul meu de vedere, eu cred că ar trebui să se retragă. Repet, este punctul meu de vedere, nu m-am consultat și cu alți colegi.

Ori schimbă modul de lucru și renunță la a se mai consulta cu doar 2-3 persoane, care nici măcar nu fac parte din Guvern, dar nu cred că poate să facă acest lucru. A doua variantă ar fi să se retragă. Ar fi mai bine și pentru partid”, a mai spus Firea.

Comenteaza