Gabriela Firea: "În spatele lui Grindeanu e grupul de la Cluj"

Gabriela Firea:
Primarul capitalei, Gabriela Firea lansează un atac dur la adresa premierului Sorin Grindeanu care a refuzat să îşi dea demisia. Firea spune că Grindeanu nu este singur şi dezvăluie oamenii din spatele actualului titular de la Palatul Victoria.

"Sunt persoane care se ocupă de imaginea lui Grindeanu, ce să spună, cum să spună. Spune că e premierul României, nu al CEX-ului. Necazul lor e că ne pricepem şi noi şi nu pot să ne păcălească. Când nu mai ai nevoie de preşedintele de partid, pe PSD, e clar că te bazezi pe altcineva. Nu ştiu cine este în spatele lui Grindeanu. E grupul de la Cluj, o parte din el. Ioan Rus îl apără şi ventilează ceva urât spre noi.

A ieşit Emil Boc şi a spus că un premier nu poate conduce fără să aibă susţinere politică. Un plan diabolic de a sparge PSD în mai multe părţi, Grindeanu şi Ponta sunt pe baricade. Ei joacă într-un film prost. Umblă cu lanterna prin Guvern. Umblă precum copiii mici să se joace. Drama e că jucăria lor este ţara. Voi spune mai multe lucruri după ce se termină totul.", a spus Firea, la România TV.

Ea a lansat un nou atac dur la adresa lui Grindeanu şi a lui Victor Ponta. "Miniştrii - pentru că nu erau profesionist coordonaţi - spuneau că nu răspunde nimeni de activitatea guvernamentală. Nu erau ascultaţi şi nici primiţi. A fost un strigăt de disperare al colegilor din ţară, primari, şefi de consilii judeţene. Victor Ponta a jucat la cacealma. Victor Ponta pierde acum. Moţiunea va trece.

Dacă Ponta îi spune lui Grindeanu să pună capăt acestui spectacol, dacă mai are o umbră de demnitate, să îi spună să îşi dea demisia. Dacă vii, loveşti şi fugi, ne-a dat două palme, metaforic şi a şterpelit-o.

A venit Ponta la grupul parlamentar, a cerut cuvântul, a dat două palme şi a fugit. Dacă Ponta crede că a câştigat ceva... Poate au câştigat în orgoliul personal. Colegii mei s-au simţit sfidaţi. Grindeanu i-a sfidat pe toţi din CEX. Să nu laşi pe cineva să-i ia medicamentele domnului Busuioc care e insulino dependent... Ăsta e un film prost.

Guvernul Grindeanu nu a făcut nimic pentru centenar. La primăria capitalei toate proiectele pentru centenar sunt la zi. Parlamentarii PSD vor vota şi va trece moţiunea. Aseară a fost o manipulare şi o exagerare. Nu am promis că ne vindem ţara la discuţiile cu UDMR.

Nu a fost adevărat că s-a acceptat ce vrea UDMR. Nu s-a vândut interesul naţional. Sorin Grindeanu e James Bond pucistu'. Vom sufla şi în iaurt după acest episod negru. Domnu' Jianu săracu' e şi el la număr. Celebra poză cu caterul şi ei trei. La ce era bun caterul? Să ne taie nouă gâtul? Glumesc", a mai spus Firea.

Comenteaza