Investiţia în site-ul centrului de promovare turistică inaugurat de CJ, contestată de PDL-iştii de vârsta a treia

Investiţia în site-ul centrului de promovare turistică inaugurat de CJ, contestată de PDL-iştii de vârsta a treia
Organizaţia Persoanelor de Vârsta a Treia (OPV3) a PDL Cluj contestă modul în care a fost atribuit contractul pentru realizarea bazelor de date cu informaţii turistice şi realizarea site-ului web a Centrului de Informare şi Promovare Turistică inaugurat recent.

Conform reprezentanţilor OPV3 a PDL, Consiliul Judeţean a încheiat un contract de 55.400 lei de "achiziție publică pentru servicii de consultanță pentru crearea bazelor de date cu informații turistice și pagină web" cu o firmă al cărei manager este membru PNL Cluj-Napoca.

"Proiectul în cauză a fost concretizat într-un site a cărui prestanță este sub nivelul așteptărilor financiare. Site-ul conține informații eronate, copiate de pe pagini wikipedia iar stilul de comunicare nu are niciun fel de identitate proprie. Pe lângă toate acestea, site-ul nu promovează toate clădirile importante care pot fi vizitate în Cluj, ci doar cele care se află în administrarea Consiliului Județean Cluj. Mai mult decât atât, pe site este promovată „Sala Palatului", clădire care nu se află în aria clujeană", menţionează reprezentanţii OPV3 a PDL Cluj într-un comunicat de presă.

Aceştia solicită public criteriile după care preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu a aprobat proiectul, respectic menţionarea scopului pentru care a fost cheltuită suma de bani amintită şi pe care o consideră "fabuloasă", "pentru o platformă care se clasează sub nivelul așteptărilor atât a turiștilor, cât și a clujenilor".

De asemenea, reprezentanţii OPV3 susţin că pe site-ul amintit ar fi promovat şi un obiectiv turistic "Sala Palatului", care în fapt nu există în Cluj-Napoca.

 

Etichete
Comenteaza