Video Liderul CJ Cluj, Alin Tișe: „Dacă un ministru este incompetent, o voi spune, iar el va trebui să plece din acea funcție”

Liderul CJ Cluj, Alin Tișe: „Dacă un ministru este incompetent, o voi spune, iar el va trebui să plece din acea funcție”

Președintele Consiliului Județean Cluj susține că, nu mai este dispus să gireze pentru persoane incompetente în funcțiile publice, indiferent din ce partid politic provin.

Alin Tișe a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre cum ar trebui să arate viitorul Guvern și cu cine ar putea face PNL o majoritate parlamentară.

„În opinia mea cu toate partidele, cele de dreapta, centru-dreapta se poate discuta, în afară de PSD. Eu nu sunt în momentul de față implicat în a face înțelegeri guvernamentale, însă pot să-mi exprim o părere și cred că sunt îndreptățit să o fac. Acest viitor Guvern trebuie să apere interesele tuturor, inclusiv a clujenilor, iar când am candidat eu la alegerile locale, le-am spus cetățenilor că mă voi bate pentru ei și pentru proiectele Clujului și asta voi face.

Indiferent despre ce ministru vorbim, fie că este de la PNL sau din altă parte, dacă acesta este incompetent o voi spune și vor trebui să plece din acea funcție, pentru că în ceea ce mă privește pe mine nu mai sunt dispus să girez incompetenți, chiar dacă sunt din propriul meu partid”, a declarat la ZIUA LIVE liderul CJ Cluj.

Alin Tișe a mai afirmat că, PNL, dacă va reveni la guvernare, trebuie să găsească cei mai buni oameni care să asigure această guvernare și „să ne ajute” în ceea ce privește proiectele locale și „nu să ne încurce”.

„Vă asigur că observ, dar fac și demersuri pentru a le remedia, atunci când un ministru este incompetent sau bate câmpii și vorbește pe lângă subiect. În toate partidele sunt oameni mai puțin pricepuți, nu există un partid care să îi aibă numai pe cei mai inteligenți.

Este foarte important să ai miniștrii pregătiți care să poată genera politici publice pentru oameni. Dacă nu se întâmplă asta, toată munca noastră pe care o desfășurăm în instituțiile unde activăm, se duce pe apa sâmbetei. Experiența și expertiza fac diferența”, a conchis Tișe.

Comenteaza