Macovei a venit la Cluj fără alai FOTO

Macovei a venit la Cluj fără alai FOTO
Monica Macovei îşi prezintă în aceste momente, în Sala Europa a Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, moţiunea cu care candidează la şefia PDL, la Convenţia din 23 martie.

În urmă cu două ore, tot la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca şi-a prezentat moţiunea de candidatură pentru şefia PDL şi Vasile Blaga, liderul actual al formaţiunii politice.

Dacă Vasile Blaga a venit la Cluj însoţit de un alai de oameni politici, Monica Macovei îi are lângă ea doar pe Cristian Preda şi pe clujeanul Adrian Papahagi. De asemenea, la prezentarea moţiunii de candidatură a lui Blaga au participat circa 200 de democrat liberali, în timp ce la Macovei au rămas mai puţin de jumătate.

Moţiunea Monicăi Macovei se numeşte „Reformiştii" şi este susţinută de Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Baconschi, Adrian Papahagi.

Moţiunea cu care Vasile Blaga s-a înscris în cursa pentru şefia PDL se numeşte „România dreaptă. PDL politica lipsită de lozinci". Printre susţinătorii lui Blaga se numără Cristian Boureanu şi Andreea Paul Vass.

Convenţia pentru alegerea noului preşedinte al PDL are loc pe 23 martie, în Bucureşti. În cursă s-au înscris trei candidaţi, Vasile Blaga, Monica Macovei şi Elena Udrea.

La evenimentele politice de astăzi nu va participa însă fostul lider al PDL, Emil Boc, care a anunţat că va fi prins în programul de susţinere a candidaturii Elenei Udrea.

 

Comenteaza