Mărturii din interiorul PSD Cluj: „Este sabotat de un grup ocult" + De ce caută partidul fete tinere și înalte

Mărturii din interiorul PSD Cluj: „Este sabotat de un grup ocult
Fostul şef al poliţiei clujene, Teodor Pop Puşcaş, acum un prosper om de afaceri, a criticat şi ironizat PSD Cluj, la Realitatea FM.

Chestorul (r) Teodor Pop Pușcaș, fostul șef al IPJ și unul dintre pesediștii cunoscuți ai Clujului, a declarat marţi, în „Matinalul" Realitatea FM, realizat de Ion Novăcescu, că deține probe indubitabile care atestă existența unui grup care conspiră și acționează pentru ca PSD să rămână un partid minor în municipiul Cluj Napoca.

„Experiența mea de polițist, de peste 40 de ani, timp în care am coordonat anchete penale, inclusiv în domeniul criminalității economico-financiare, informațiile și probele pe care le-am adunat, îmi confirmă existența acestui grup care de mai mult timp acționează pentru ca la Cluj-Napoca PSD-ul să scadă și nu cumva să crească, pentru a speria ursul", a spus fostul poliţist.

Teodor Pop Pușcaș, care deține o puternică firmă de pază și protecție din Cluj, cu peste 450 de angajați, a mai spus că inclusiv numirea actualului președinte interimar al pesediștilor clujeni, tânărul Horea Nasra, face parte din scenariul pe care acest grup îl pune în aplicare pentru a sabota creșterea partidului. El a refuzat să-i numească pe membrii acestui grup conspirativ, mărginindu-se să spună că grupul se află în afara partidului.

Potrivit lui Pop Puşcaş, principala misiune a acestui grup este să împiedice și să dinamiteze orice măsură sau încercare de a crește puterea social-democrației pe malurile Someșului. Cu aceeași aciditate, chestorul în rezervă l-a criticat violent pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a numit „penalul din fruntea partidului". El a făcut o dezvăluire năucitoare care, dacă se va confirma, va aface deliciul mass-media românești. Teodor Pop Pușcaș susține că Liviu Dragnea a trimis tuturor organizațiilor o circulară, prin care le cere liderilor de organizații să „recruteze tinere frumoase și înalte, care să ia ochii electoratului la alegeri" și să îmbunătățească imaginea partidului.

„Cam acesta este nivelul de management politic sub domnia Măriei Sale, Liviu Dragnea. Nu să discutăm proiecte și strategii pentru oameni, ci să atragem fete tinere, înalte și frumoase.De altfel - a mai spus el - nu e ceva prea șocant, întrucât la ședințele noastre de partid, ca de altfel la toate partidele - principala temă de discuție e găsirea de locuri de muncă pentru cei fără ocupație. Și, culmea!, toți vor funcții de directori", a mai spus el.

Președintele interimar al PSD Cluj, Horea Nasra, a spus că dezvăluirea chestorului Teodor Pop Pușcaș, referitoare la racolarea de tinere frumoase și înalte e falsă. „E o prostie! Nu e adevărat", a spus Nasra. În schimb, fostul lider al PSD Cluj, Remus Lăpușan - despre care Pop Pușcaș susține că el conduce de fapt partidul - s-a mărginit să spună că partidul vrea în rândurile sale și fete înalte și frumoase, dar mai ales deștepte.

Teodor Pop-Puşcaş a candidat în 2012 la fotoliul de primar. El este partenerul de viaţă al Aureliei Cristea, deputata PSD care şi-a dorit să candideze la primărie în 2016, dar partidul a renunţat la ea şi a decis să îl susţină pe independentul Octavian Buzoianu.

Comenteaza