PDL-iştii clujeni nu cred în scindare VIDEO

PDL-iştii clujeni nu cred în scindare VIDEO
Democrat-liberalii clujeni nu cred în scindarea partidului şi sunt convinşi că taberele Blaga şi Udrea vor ajunge la un compromis. Surprinzător, de la Cluj vine şi un mesaj de susţinere a preşedintelui Vasile Blaga. Indiferent de votul de la congres, membrii de partid ar trebui să îl susţină acum pe preşedintele ales, a declarat astăzi unul dintre liderii PDL Cluj, primarul Tudor Ştefănie.

Democrat-liberalii clujeni care au susţinut-o pe Elena Udrea la alegerile de sâmbătă s-au împăcat cu rezultatul votului şi spun toţi membrii partidului ar trebui să recunoscă victoria lui Vasile Blaga.

"Deocamdată avem un preşedinte, trebuie să-l recunoaştem pe domnul Blaga, chiar dacă sunt contestaţii şi discuţii la nivelul de acolo. PDL normal ar trebui să strângă rândurile şi să găsească soluţii ca să nu existe plecări, scindări sau discuţii în detrimentul bunei funcţionări a acestei formaţiuni politice. Din punctul meu de vedere, ar fi o mare greşeală să nu reuşim să mergem împreună", spune Tudor Ştefănie, prim vicepreşedinte PDL Cluj.

Există şi voci care spun că rezultatul votului este unul corect şi contestaţiile depuse nu sunt oportune.

Singurii care mai vorbesc despre o posibilă plecare din PDL sunt susţinătorii Monicăi Macovei. Aceştia spun că aşteaptă de la actuala conducere reformarea partidului. În caz contrar, "reformiştii" au în vedere alte soluţii politice.

"M-am săturat să cauţionez moral, intelectual, etic colegi care nu se revendică din aceleaşi principii. Deci, da, dacă atmosfera va fi irespirabilă, dacă partidul nostru nu va înţelege să se reformeez, nu va evolua, va trebui să găsim o altă soluţie", a de părere Adrian Papahagi, susţinător Monica Macovei.

Alegerile din PDL au dat naştere la un adevărat scandal, după ce tabăra Elenei Udrea a contestat rezultatul scrutinului şi a acuzat fraudarea votului.

 

Etichete
Comenteaza