Ponta: Voi încerca să îi reprezint pe alegătorii care nu mai au un candidat în cursă

Ponta: Voi încerca să îi reprezint pe alegătorii care nu mai au un candidat în cursă
Victor Ponta a ieşit ultimul la declaraţii şi a explicat că a făcut acest lucru intenţionat. El a căutat să îi atragă pe alegătorii candidaţilor ieşiţi din cursă.

"Mă simt extrem de mândru că extrem de mulţi români au avut încredere în mine şi în proiectul meu de unire a românilor, le mulţumesc tuturor celor care au crezut că este important să voteze astăzi. Vreau să îi rog pe toţi cei care au votat cu mine să mai fie odată alături de mine peste două săptămâni, atunci putem fi împreună în acest drum de 10 ani. În următoarele două săptămâni mă voi adresa celor care m-au votat, celor care au votat pe altcinea şi celor care nu au votat deloc, mă simt responsabil pentru toţi românii. Am o responsabilitate faţă de toţi, proiectul meu de preşedinte îi include pe toţi românii din ţară şi afară. Vreau şi pot sa fiu preşedintele tuturor, românii pot fi un popor unit, nu divizat ca în ultimii ani, pe cei din mediul urban şi cei din rural, pe cei mai tineri şi pe cei mai în vârstă, pe cei de la la stat şi cei de la privat. În cele două săptămâni voi prezenta proiectul meu de preşedinte, pe domenii care ţin de politică externă şi securitate, sistem constituţional, independenţa justitie, independenţa energetică a României.

Consilierii mei au vorbit cu patru televiziuni de ştiri, Realitatea, B1, România TV şi Antena 3, voi merge acolo în aceste două săptămâni să discut despre probleme ce ţin de activitatea preşedintelui. Reiau invitaţia către contracandidatul meu să fie prezent, nu vreau confruntări, ci să vedem cum putem rezolva problemele ţării. Peste 14 zile, România va avea din nou un preşedinte legitim, după doi ani.

Voi încerca să îi reprezint pe alegătorii care nu mai au un candidat în cursă. Asta înseamnă până la urmă unire. Sunt încrezător după această seară că putem să mergem în această direcţie", a spus Ponta, care a explicat că a dorit să iasă ultimul la declaraţii în seara de duminică.

Comenteaza