Preşedinte de filială de partid din Cluj îl acuză pe Ponta de ipocrizie

Preşedinte de filială de partid din Cluj îl acuză pe Ponta de ipocrizie
Preşedintele PDL Cluj îl acuză pe premierul Victor Ponta, care a venit azi la Câmpia Turzii, de ipocrizie. Unde a fost acum un an, când sute de muncitori ieşeau şomeri pe poarta Mechel?, întreabă el.

"Victor Viorel Ponta se antrenează la Câmpia Turzii pentru plecarea cu elicopterul de pe acoperişul Ministerului Apărării", spune preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda. "De când s-a refugiat la MApN, Victor Viorel Ponta a prins tot mai tare gust de tot ceea ce înseamnă armată. Astăzi, Victor Viorel Ponta a venit la baza aeriană de la Câmpia Turzii, judeţul Cluj, pentru a se pregăti de plecarea cu elicopterul de pe acoperişul Ministerului Apărării".


În schimb, spune Buda, în urmă cu un an, când sute de muncitori de la fabrica Mechel din Câmpia Turzii au fost disponibilizaţi, Ponta "nu a catadicsit" să se deplaseze în Cluj pentru a sta de vorbă cu şomerii şi pentru a le oferi soluţii la problemele lor. "Astăzi, ni se demonstrează o dată în plus, dacă mai era nevoie, faptul că singurul scop al acestui premier iresponsabil este să îşi satisfacă propriile capricii şi nu să guverneze România", spune Buda.

Vezi aici ce face Ponta la Câmpia Turzii

Comenteaza