PROMO SINGURA SANSA A LUI CRIN – „Jocuri de Putere”

PROMO SINGURA SANSA A LUI CRIN – „Jocuri de Putere”
Intr-o Romanie aflata geografic la granita dintre razboi si pace, Exact langa locul unde se ciocnesc civilizatiile, provocarile de politica externa pentru noul presedinte vor fi fara precedent in ultimii 25 de ani. Cum vede Crin Antonescu cererea Transnistriei de alipire la "maica Rusia"? Ce va face Romania pentru a nu isi abandona complet pe cei 250.000 de frati de dincolo de Nistru? Dar pentru cei 450.000 de romani parasiti intr-o Ukraina aflata sub spectrul iminent al razboiului civil?

O dreapta unita l-ar putea face pe Crin Antonescu 100% presedinte. O dreapta unita ar bloca accesul "premierului din bunkar" spre Cotroceni. Ca s-o uneasca, Crin Antonescu va trebui sa ii convinga pe toti liderii ei, in frunte cu vechiul sau dusman, Traian Basescu, ca este singura solutie. Va reusi?

In aceasta seara, de la ora 22.00, Crin Antonescu vine la „Jocuri de Putere" pentru a-i spune lui Rares Bogdan de ce i-ar face campanie Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc, Vasile Blaga, Catalin Predoiu, Mihai Razvan Ungureanu, Mihail Neamtu si Aurelian Pavelescu unui lider PNL care s-a luptat din 2009 cu toti acestia?

Care sunt argumentele sale? Care sunt punctele forte? Dar cele slabe? Unde a gresit? Ce ar corecta din trecutul sau? Cu ce garanteaza ca Romania nu va cadea din nou prada baronilor? ....aceasta data de alta culoare. Cum va face ca aritmetica electorala sa lucreze in folosul sau? Are incredere in actualul ministru al Afacerilor Interne ca alegerile vor fi corecte?

Cum arata tara, Romania din visele presedintelui PNL?

Raspunsurile in aceasta seara la „Jocuri de Putere", numai la Realitatea TV, de la Crin Antonescu, intr-un dialog fara ocolisuri cu Rares Bogdan!

 

 

Etichete
Comenteaza