Reacția PSD Dej după trecerea primarului la PNL: „A sări dintr-un partid într-altul înseamnă lipsă de interese?”

Reacția PSD Dej după trecerea primarului la PNL: „A sări dintr-un partid într-altul înseamnă lipsă de interese?”
| Foto: someseanul.ro

PSD Dej îl critică pe primarul Costan Morar, care a părăsit partidul acum câteva săptămâni și tocmai și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de primar la Dej, din partea PNL.

„Anunțul făcut ieri de către primarul municipiului Dej și anume „colaborarea” acestuia și depunerea candidaturii din partea PNL nu este sub nici o formă o surpriză pentru comunitate, dar nici pentru social democrații dejeni. Nu acuzăm și nu judecăm deciziile omului politic.

Ținem totuși să amintim faptul că actualul primar, probabil pentru a-și spăla imaginea, atacă fără a fi atacat, tocmai partidul ce l-a format ca și figură politică, partidul în care a evoluat și care l-a edificat și susținut în cariera sa. Social democrații dejeni apreciază efortul și munca fiecărui membru în parte, iar a vorbi despre interese politice personale este cea mai copilărească formă de atac și o scuză șubredă”, au transmis social-democrații într-un comunicat de presă.

Aceștia au mai afirmat că „declarațiile primarului municipiului Dej sunt contradictorii”. Își dorește binele dejenilor „necondiţionat de interese de grup, politice şi personale”, dar „a avut discuții cu liderii PNL Cluj pentru construirea unui proiect pentru municipiul Dej”.

 „De asemenea, a sări dintr-un partid într-altul înseamnă lipsă de interese? Dacă domnia sa este un atât de capabil administrator, iar eforturile acestuia sunt aproape supraomenești, de ce mai există nevoia de apreciere din partea oricărui partid politic? Aprecierea trebuie să vină din partea cetățeanului de rând, dejenii fiind singura instanță de judecată a realizărilor oricărui primar.

Judecata va veni inevitabil din partea electoratului deoarece dejenii sunt destul de maturi din punct de vedere politic pentru a-și da seama despre faptul că actualul primar și fostul nostru coleg încearcă doar o schimbare de tabere prin care să-și mențină scaunul administrativ, nici vorbă despre interes comun și responsabilitate”, au mai adăugat cei de la PSD Dej.

Costan Morar, primarul în funcție din Dej, a anunțat ieri, printr-o postare pe rețelele de socializare, că va candida din partea Partidului Național Liberal.

loading...
Comenteaza