Trei membri PNL, pe lista neagră. Secretul a fost aflat de adversarii politici de la PSD

Trei membri PNL, pe lista neagră. Secretul a fost aflat de adversarii politici de la PSD
Câţiva membri ai PNL Cluj au ajuns pe lista neagră a liderului filialei locale a partidului. Social democraţii clujeni au lansat zvonuri conform cărora Ioan Bîldea, Daniel Mihiş şi Valentin Lungu ar putea fi demişi din funcţie. Liderul PNL Cluj infirmă declaraţiile, menţionând că cei trei vor fi mustraţi.

Social democraţii clujeni au trimis un comunicat în care se leagă de o declaraţie a lui Marius Nicoară, care îi numeşte "oameni de caracter", şi de gândurile secrete pe care le-ar fi mărturisit senatorul PNL, după ce din sediul PNL a ieşit informaţia că prezidenţiabilul Klaus Iohannis ar fi fost blocat 45 de minute pentru a se preveni un atac cu ouă.

Găsiţi ştirea AICI.

"Îi mulțumim senatorului Marius Nicoară pentru aprecierile enunțate și sperăm că va reuși să-și tempereze membrii de partid. De asemenea, din solidaritate cu colegii generației noastre sperăm să nu ducă la căpăt micul secret pe care l-a împărtășit ieri, acela de a-i demite din funcții pe uiorenii Valentin Lungu, Daniel Mihiș și în primul rând pe liderul TNL Cluj, Ioan Bîldea", a declarat Horia Nasra, președintele TSD Cluj-Napoca.

Dacă social democraţii îşi făceau griji în privinţa micului „secret", aceştia pot sta liniştiţi, întrucât, după cum afirmă chiar preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, au interpretat totul greşit.

"Am spus că am să îi pedepsesc şi că au fost nesubordonaţi partidului. Am menţionat faptul că îi voi sancţiona, îi voi muştrului, nu am zis să îi voi demite din funcţie, nu am folosit acest termen, probabil au înţeles ei greşit", a declarat Marius Nicoară.

 

Comenteaza