UDMR Cluj se laudă cu mandatele obţinute la primărie şi consiliul judeţean

UDMR Cluj se laudă cu mandatele obţinute la primărie şi consiliul judeţean
UDMR a obținut cu două mandate în plus la alegerile locale 2016 în Consiliul Județean Cluj și cu un mandat în plus în Consiliul Local Cluj-Napoca față de 2012.

„Am obținut rezultate bune la alegerile locale. Am reușit să obținem 7 mandate în consiliul județean și 5 mandate în consiliul local, deși numărul voturilor a scăzut față de alegerile din 2012 în procente am avut o creștere", a declarat Csoma Botond, președintele organizației judeţene a UDMR, în cadrul unei conferinţe de presă.

„ Am reușit să obținem încă un mandat în Consiliul Local din Cluj-Napoca față de 2012, deoarece în ultimii patru ani am avut doar patru consilieri iar acum aven 5 mandate în consiliul local. Am vrut o reprezentanță mai puternica față de anii trecuți și cred că am reușit să mobilizăm în așa fel oamenii întrucât să avem cu un consilier în plus în consiliul local a afirmat şi viceprimarul Clujului, Horváth Anna.

Deák Ferenc, președintele executiv al organizației județene a accentuat rezultatele obținute în diferite locații din județ. În 46 de localități am avut liste pentru consiliul local, dintre aceste 46 de localități am reușit să obținem mandate în 43 de localități. Din 14 candidați la primărie am reușit să câștigăm 8 mandate. În comuna Sic am susținut un candidat de primar care a reușit să adune majoritatea voturilor depuse. - a spus Deák Ferenc.

 

 

Comenteaza