Vești bune pentru Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015: primește bani de la Guvern

Vești bune pentru Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015: primește bani de la Guvern
Ministrul delegat pentru dialog social Aurelia Cristea a dezvăluit pe contul ei de Facebook că Guvernul va trimite bani pentru Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015.

În urma unei ședințe de Guvern, proiectul de lege pentru finanțarea Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015 a trecut de Guvernul Ponta 3 și a fost declarat proiect național prioritar al Guvernului 2015

"Şedinţa de Guvern s-a terminat, bugetul a fost aprobat şi va fi trimis la Parlament."Cluj-Napoca 2015, Capitală Europeană a Tineretului - Youth@Cluj-Napoca 2015", prin ordonanţă de urgenţă, a fost declarat proiect naţional prioritar al Guvernului în 2015! Multumesc pentru sustinere colegilor din Cabinet si premierului Victor Ponta!", a scris Aurelia Cristea pe contul ei de Favebook.

Managementul acestui titlu este asigurat de Federația SHARE, care conţine 36 de organizaţii de tineret. Federaţia Share, cea care dictează obiectivele şi proiectele pentru Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015, dispune de o platformă unde oricine poate să contribuie cu idei, să le înscrie în program, mare parte din cele peste 1.500 fiind propuse de oamenii care au intrat pe platformă.

Momentan federația nu are un șef, întrucât Bogdan Buta a demisionat la sfârșitul lunii noiembrie din funcţia de director general al Federaţiei Share, după ce ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, a făcut publică o scrisoare în care cerea federaţiei transparenţă, şi prin care îl ataca, sugerând că ar comite fapte de corupţie.

Comenteaza