Video Primarul Pivariu anunță deschiderea Ecocentrului din Florești: „Un pas important către promovarea practicilor ecologice”

Primarul Pivariu anunță deschiderea Ecocentrului din Florești: „Un pas important către promovarea practicilor ecologice”
| Foto: captură video

Ecocentrul din cea mai mare comună din țară va funcționa după următorul program: de luni până vineri, între orele 10:00 și 17:00, și sâmbăta între orele 9:00 și 14:00.

Potrivit edilului Bogdan Pivariu, tipurile de deșeuri colectate la Ecocentru includ deșeuri din construcții și demolări, deșeuri de ambalaje reciclabile, precum și deșeuri electrice și electrocasnice.

Am deschis Ecocentrul din Florești! Acest centru reprezintă un pas important către promovarea practicilor ecologice și responsabile în gestionarea deșeurilor. Ecocentrul este destinat pentru colectarea deșeurilor voluminoase cu aport voluntar destinat tuturor locuitorilor din comuna noastră.

Tipurile de deșeuri colectate la Ecocentru includ deșeuri din construcții și demolări care nu necesită autorizație de construire, deșeuri de ambalaje reciclabile, precum și deșeuri electrice și electrocasnice. Prin această inițiativă, dorim să facilităm colectarea și reciclarea acestor tipuri de deșeuri, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător și la promovarea unei comunități mai curate și responsabile.

Ecocentrul va funcționa în următorul program: de luni până vineri, între orele 10:00 și 17:00, și sâmbăta între orele 9:00 și 14:00. Mai multe detalii AICI. Vă încurajăm să profitați de această oportunitate și să contribuiți la protejarea mediului înconjurător prin participarea activă la colectarea deșeurilor într-un mod responsabil și sustenabil”, a transmis Bogdan Pivariu.

Comenteaza