5 dintre cele mai populare sloturi Amusnet în România în 2023 (18+)

5 dintre cele mai populare sloturi Amusnet în România în 2023 (18+)
5 dintre cele mai populare sloturi Amusnet în România în 2023 (18+)
5 dintre cele mai populare sloturi Amusnet în România în 2023 (18+)
5 dintre cele mai populare sloturi Amusnet în România în 2023 (18+)
5 dintre cele mai populare sloturi Amusnet în România în 2023 (18+)
5 dintre cele mai populare sloturi Amusnet în România în 2023 (18+)

Amusnet Interactive, fostul EGT, este unul dintre cei mai importanți producători de softuri de cazino de pe piață, multe dintre sloturile lansate de acest provider numărându-se printre preferatele românilor.

Cazinourile online licențiate includ de aceste sloturi și în ofertele de bun venit sau în cele pentru clienții existenți, un exemplu în acest sens fiind Mr Bit no deposit bonus. Pentru că am adus vorba despre sloturile Amusnet populare în țara noastră, iată care sunt 5 dintre ele: 

SHINING CROWN

Shining Crown (10 linii de plată) este slotul cel mai des întâlnit în cadrul campaniilor promoționale, operatorii știind foarte bine că acest joc este printre cele mai îndrăgite de către români. Păcăneaua cu fructe și șeptari este ideală pentru efectuarea rulajului oricărei oferte, întrucât câștigurile sunt dese și niciuna nu este mai mică decât valoarea mizei. Coroana este simbol Wild care se multiplică pe toată coloana dacă participă la o combinație câștigătoare.

Cel mai valoros simbol este șeptarul (care plătește până la 500 de ori miza), iar dintre fructe pepenii și strugurii sunt de top. Jocul are și două simboluri Scatter (care plătesc indiferent de poziționarea pe ecran), steluța și dolarul. Cinci dolari opriți pe grilă aduc de 100 de ori miza. La toate sloturile Amusnet, orice rotire câștigătoare poate declanșa Jackpot Cards, un jackpot de tip Mystery.

BURNING HOT

 

Burning Hot este tot un slot cu fructe și șeptari, dar are numai 5 linii de plată. Principalul dezavantaj este că se formează destul de rar combinații câștigătoare. Pe de altă parte, câștigurile sunt mai mari decât în cazul jocurilor cu mai multe linii de plată, raportat la miză. De exemplu, cinci șeptari aduc de 600 de ori miza, iar cel mai mic câștig, generat de trei cireșe, lămâi, prune sau portocale, este dublul mizei.

Steluța și dolarul sunt și aici simboluri Scatter, în timp ce Wild expandabil este trifoiul cu patru foi, simbolul internațional al norocului. Cinci pepeni sau cinci struguri pe o linie de plată plătesc de 100 de ori miza. Orice câștig până în 35x miza poate fi multiplicat prin funcția Gamble.

DIAMOND PLUS

 

Are o grafică deosebită față de precedentele două sloturi prezentate, dar și un mecanism diferit. Câștigurile se formează atât de la cea mai din stânga rolă spre dreapta, cât și de la cea mai din dreapta rolă spre stânga, iar diamantul este simbol Wild expandabil indiferent de situație (chiar dacă nu este implicat în combinații câștigătoare), care generează un Respin. 

Caracteristicile de mai sus sunt foarte atractive pentru orice pasionat de păcănele, dar acest slot are o volatilitate mare, ceea ce înseamnă că acordă câștiguri rar. Când vin, ele sunt destul de mici. Totuși, „Diamond plus” merită încercat, măcar prin prisma experienței vizuale inedite. 

AZTEC GLORY

 

Vestigiile civilizației aztece te însoțesc în acest slot care are 10 linii de plată și o funcție specială declanșată de templul care este simbol Scatter. Minim trei pictograme ale templului oprite pe grilă acordă 10 rotiri gratuite cu simbol special expandabil, care se multiplică pe toată rola și plătește indiferent de poziția de pe ecran, cu condiția să fie în numărul minim solicitat.

Simbolurile „normale” ale jocului sunt conducătorul aztec (care plătește până la 500 de ori miza), femeia (plătește până la 200 de ori miza, ca și templul), papagalul și jaguarul (ambele plătesc până la de 75 de ori miza).

RISE OF RA

 

Este un slot inspirat din istoria Egiptului, cu simboluri specifice: sfinxul, vaze antice, cufăr cu comori, șacali, pergamente, ochiul lui Ra, regina și, bineînțeles, Ra, unul dintre cei mai puternici zei din  mitologia egipteană. Despre el se spune că era Zeul Soare, care aducea lumina în ținutul piramidelor. Misiunea jucătorului este să caute comorile care au aparținut acestui zeu.

Scarabeul, cel care rostogolea soarele pe cer, este simbol Wild ce substituie celelalte pictograme (cu excepția Scatter-ului) și plătește cel mai mult, până la de 666 de ori miza. Scatter este pergamentul, care inițiază 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3 dacă se oprește în minim trei exemplare pe ecran. Rotirile gratuite pot fi redeclanșate.

Etichete
Comenteaza