Cat de costisitor este jocul tău favorit de la cazino?  (18+)

Cat de costisitor este jocul tău favorit de la cazino?  (18+)
joc favorit

Vei găsi zeci - dacă nu sute - de jocuri într-un cazino, iar alegerea unuia ține cont întotdeauna de preferințele personale.

Cu toate acestea, câștigarea unor premii este influențată de o serie de factori cum ar fi nivelul de îndemânare, stăpânirea unei strategii sau, așa cum este foarte previzibil, doza de noroc. În mod similar, pierderile financiare sunt influențate de mai mulți factori.

Norocul nu este singurul lucru care determină cât de mult ai putea pierde la jocurile de noroc. Suma pe care o pariezi pe oră este, de asemenea, un factor important determinat de 2 factori, după cum urmează:

●      Cât de mult pariezi pe fiecare rezultat.

●      Numărul de pariuri pe oră.

Indiferent de ce casino online Romania vei alege, ia întotdeauna în considerare și marginea casei.

Cât te influențează marginea casei?
Cel mai simplu mod de a defini avantajul casei este diferența dintre șansele de câștig și cotele de plată atunci când câștigi. De exemplu, la ruletă, șansele de a câștiga un pariu cu un singur număr sunt de la 37 la 1. Plata pentru acest pariu este de 35 la 1.

Diferența dintre 37 la 1 și 35 la 1 este marginea casei, care este de obicei exprimată ca procent. Procentul respectiv este suma medie pe care cazinoul se așteaptă să o câștige pe termen lung pentru fiecare pariu pe care îl plasați. În exemplul ruletei, marginea casei este de 5,26%.

Din punct de vedere matematic, de fiecare dată când pui la bătaie 100 RON  la masa de ruletă, cazinoul se așteaptă să câștige 5,26 RON.

Desigur, aceasta este o medie pe termen lung. Rezultatele reale pe termen scurt vor varia foarte mult față de acelea.

De exemplu, dacă plasezi un singur pariu de 100 RON pe un singur număr la ruletă, vei pierde 100 RON sau veți câștiga 3500 RON. Este imposibil să pierzi 5,26 RON cu un singur pariu.

Cât de scump este Blackjackul?
Blackjackul este bine cunoscut pentru că are cele mai bune cote, dar pentru a atinge această margine joasă a casei, trebuie să stăpânești strategia de bază. Ceea ce este un lucru destul de ușor de făcut.

Cel mai bun joc de blackjack pe care îl vei găsi, în cazinourile terestre, are un avantaj de 0,4%. Aceste mese sunt de obicei pline, deci probabil vei avea parte doar 60 de mâini pe oră.

Chiar dacă ești un jucător începător de blackjack, probabil că nu vei pierde mai mult decât ai juca la baccarat. Chiar dacă faci multe greșeli, avantajul acestui joc probabil nu va depăși 2%, ceea ce reprezintă o pierdere așteptată destul de mică.

Până acum, blackjack-ul este cel mai ieftin joc pe care îl poți încerca.

Cât de scumpă este ruleta?
În Las Vegas, majoritatea meselor de ruletă au 2 zerouri - se numesc jocuri de ruletă americane. Avantajul pentru aceste jocuri este de 5,26%, ceea ce sună ca un procent ridicat. De fapt, ai putea crede că te uiți la un joc scump. Cu toate acestea, vei fi surprins de cât de accesibilă poate fi ruleta.

Este rezonabil să te aștepți să găsești o masă de 5 USD și, dacă plasezi un singur pariu la fiecare rotație, vei avea undeva la 50 de pariuri pe oră. Asta înseamnă 250 USD pe oră. Pe de altă parte, 5,26% din acești 250 USD sunt 13,15 USD.

Cât de scumpe sunt sloturile?
Chiar dacă e greu de crezut, sloturilor te vor costa mai mulți bani decât orice alt joc din cazino. Acest lucru se datorează faptului că suma de bani pe care o pui la bătaie pe oră este uluitoare. Jucătorul mediu de slot machine produce 600 de rotiri pe role pe oră.

Desigur, poți căuta sloturi care permit pariuri extrem de mici, dar chiar și jucând astfel, sumele cheltuite vor fi mari. De obicei, exista un număr minim de pariuri pe care trebuie să le plasați la fiecare rotire, ceea ce crește semnificativ costurile.

Să presupunem că găsești un slot la care trebuie să pariați doar 9 cenți pe rotire, adică doar 54 USD pe oră.

Însă un joc cu mize atât de mici va avea un avantaj al casei în partea superioară - poate 15%. Așadar, te supui riscului de a pierde 8,10 USD pe oră.

Dacă asta se întâmplă cu 9 cenți pe rotire, imaginează-ți care este pierderea în cazul sloturilor mai scumpe. Este mai probabil să pariezi cel puțin 1 USD pe rotație, ceea ce duce la o cheltuială de 600 USD pe oră.

La mize mai mari, este posibil să reduci marginea casei la 8% sau chiar mai puțin. Ceea ce înseamnă încă 48 USD pe oră din pierderile așteptate.

Cât de scump este Video Poker-ul?
Jocurile de video poker arată ca niște sloturi, dar sunt mult mai variate. Ai la dispoziție zeci de jocuri video de poker, iar majoritatea au mai multe variante de plată din care să alegi.

Să presupunem că alegi un joc Jacks or Better cu un avantaj de 0,46%. Pariul minim pe mână este de 1,25 USD pe acest joc teoretic. Probabil vei face 600 de mâini pe oră și la video poker, ceea ce ne duce la 750 USD în acțiune pe oră.

Cu un avantaj al casei de 0,46%, pierderea așteptată este de doar 3,45 USD, ceea ce face din pokerul video un pariu mult mai bun decât pariurile pe sloturi.

Dar reține că alte tabele de plăți pot avea ca rezultat un avantaj mult mai ridicat al casei. De fapt, pokerul video poate fi la fel de scump ca și sloturile dacă nu ești atent.

Concluzie
Cât de scump s-a dovedit a fi jocul tău de cazino preferat? Tot ce putem spune este că cel mai bun pariu este să vizita la un cazino, fie online sau offline, doar ca pe o formă de divertisment. Asta înseamnă să te distrezi fără a cheltui mai mult decât ai face-o într-o seară cu prietenii în oraș.

Etichete
Comenteaza