Lansarea oficială a showroom-ului Autoworld Volvo și a modelului XC60 Facelift în Cluj-Napoca

Lansarea oficială a showroom-ului Autoworld Volvo și a modelului XC60 Facelift în Cluj-Napoca

În 23 septembrie a avut loc deschiderea oficială a showroom-ului Autoworld Volvo si lansarea modelului XC60 Facelift Hybrid.

Autoworld este unul din cei mai mari dealeri de autoturisme din regiunea Transilvania, care a introdus in portofoliu, din anul 2020 o noua marca: Volvo. La implinirea a 30 de ani de activitate, Autoworld a celebrat alaturi de clienti, parteneri si colaboratori lansarea celui mai inteligent XC60.

In cadrul evenimentului, persoanele prezente au avut ocazia sa descopere showroom-ul si service-ul Autoworld Volvo, dar si cel mai asteptat SUV: XC60 Facelift Hybrid.

Modelul lansat are Google incorporat, camera video 360 si un nou sistem de curatare a aerului din habitaclu. Autoturismul este acum mai inteligent ca oricand, generand emisii reduse, fără compromisuri. Are cel mai bun sistem de navigație și confort integrat, precum si siguranță asistată.

Ce inseamna Google incorporat?

In primul rand, inseamna cel mai bun sistem de navigație. Având aplicația Google Maps complet integrată în mașină și controlul vocal hands-free disponibil prin Google Assistant, informațiile despre trafic în timp real și recalcularea automată a traseului îți permit să ajungi la destinație cu mai puține bătăi de cap. Cu Google Assistant poți obține indicații de orientare, te poți bucura de divertisment, poți păstra legătura cu prietenii, familia și colegii și îți poți regla mediul ambiant din habitaclu – și toate acestea fără a-ți lua mâinile de pe volan. Cu Google, te poți conecta la aplicațiile și dispozitivele preferate pentru a rezolva ce ai de făcut pe întreg parcursul zilei.

Aer mai curat în interior

Filtrul performant din sistemul de control al calității aerului, primul din lume, previne cu până la 95 de procente pătrunderea particulelor periculoase PM 2,5 în habitaclu. Acest lucru te poate ajuta pe tine și pe pasagerii tăi, să vă bucurați de un aer mai sănătos, de calitate superioară, indiferent de condițiile din exterior.

Tot la nivel de tehnologie avansata, cea de asistare a șoferului te poate ajuta să îți menții mașina centrată pe bandă, te poate informa când este timpul să repornești și poate chiar opri complet vehiculul, în cazul în care șoferul nu reacționează. Șasiul activ, cu suspensie pneumatică auto-adaptivă pentru toate roțile, face SUV-ul XC60 și mai dinamic și mai rafinat. Acesta menține automat garda la sol și adaptează fiecare tampon la condițiile de drum și de condus de la momentul respectiv, pentru un confort și stabilitate optime la orice viteză.

Emisii reduse, fără compromisuri

Electricitatea adăugată mașinii da naștere unui plug-in hybrid care ține cont de viitor fără a compromite experiența prezentului. În modul Pure electric, călătoria zilnică poate deveni mai atentă cu cei din jur, cu zero emisii. Autonomia în modul Pure electric ofera posibilitatea de a conduce masina pe o distanță de până la 53 km/33 mile cu o singură încărcare. Astfel, modelul SUV XC60 Recharge oferă o funcționare dinamică și o experiență agilă și puternică la volan.

Acest nou model Volvo de dimensiuni medii se adresează persoanelor care își doresc călătorii sigure, într-o manieră premium și tehnologizată. Modelul este configurabil, în funcție de preferințele clientului. În momentul de față, modelul este disponibil în România și se poate aduce pe baza de comandă. În perioada următoare va fi disponibil și pentru Test Drive, in showroom-ul Autoworld Volvo din Cluj Napoca, strada Oradiei 1-7.

Autoworld – 30 de ani de experienta auto

Autoworld are o tradiție de 30 de ani. Formată în jurul unei echipe profesioniste, pasionate de domeniul auto, compania Autoworld se dedică în întregime în dezvolarea de noi direcții inovatoare, adaptate clienților din zona Transilvaniei și nu numai. Volvo Cars reprezintă cel mai tânăr brand din portofoliul Autoworld, simbol al calității și siguranței în domeniul auto.

Programul showroom-ului Autoworld Volvo este de luni până vineri, între 8:00 și 17:30.

Comenteaza