Pentru serviri reușite alege platouri pentru aperitive din plastic cu capac transparent

Pentru serviri reușite alege platouri pentru aperitive din plastic cu capac transparent

Iată că se apropie cu pași grăbiți și sezonul sărbătorilor de iarnă. Toată lumea este în alertă cu pregătirile festive, dar mai ales cu felul în care vor alege să se distreze. Fie în familie, fie la un restaurant sau cabană, o petrecere reușită are nevoie de câteva ingrediente speciale.

Felul în care va fi decorată masa sau livrările de meniuri pe ultima sută de metri sunt deosebit de importante. Astfel, cu cât ambalajele vor fi mai rezistente, cu atât clienții vor fi mai mulțumiți. Un furnizor pe care se poate conta la greu este și Snick Ambalaje.

Ce fel de platouri se folosesc la catering

Cu toată viteza înainte spre Revelion, aceasta ar fi deviza acestor săptămâni. Restaurantele se pregătesc pentru a primi oaspeți, iar cei care rămân acasă se bucură alături de cei dragi.

Mâncarea pregătită acasă nu se poate compara cu nimic, dar, totuși, sunt gospodine care preferă serviciile de catering. Este foarte simplu să suni la o astfel de firmă și să comanzi platouri aperitive plastic cu capac transparent. Acestea prezintă o calitate deosebită și pot fi ulterior refolosite pentru a depozita alimentele rămase. Sau de ce nu, pentru a forma alt gen de aperitive.

Fie ele albe sau negre, platourile sunt compartimentate pentru diverse preparate care nu trebuie să se amestece unele cu altele. Mai apoi, pentru siguranța alimentelor, platourile sunt prevăzute cu capac, pentru a putea fi transportate.

Tăvi și platouri pentru evenimente și recepții

La oricare petrecere toată lumea vrea să se distreze și să se simtă bine, fără alte griji. Nu e nevoie ca masa să fie ornată cu veselă scumpă, care se poate sparge, ci mai degrabă cu accesorii practice. Astfel, tăvile și platourile de la Snick Ambalaje sunt utile la acest gen de evenimente.

Aceste ambalaje sunt confecționate din PET, carton duplex sau trestie de zahăr. După folosire ele pot fi reciclate. Dar, fiind deosebit de rezistente, ele pot fi refolosite. Ambalajele rezistă la temperaturi extreme și sunt compatibile cu microundele. Caserolele sunt de două tipuri: cu capac atașat sau separat. Unele cutii prezintă și ferestre transparente, în special cele pentru dulciuri sau prăjituri.

Pătrate, dreptunghiulare sau ovale, cutii, platouri sau tăvi, acest gen de ambalaje sunt indispensabile pentru petreceri sau livrări de ultimă oră.

Ambalaje și accesorii utile pentru livrarea de meniuri

Pe lângă ambalajele folosite pentru catering, de la furnizorul Snick Ambalaje se mai pot comanda și pahare transparente pentru servirea lichidelor, dar și paharele de tip kraft natur, folosite pentru cafea. Mai apoi, meniurile pot fi livrate și în caserole biodegradabile, prevăzute cu capac atașat.

Caserolele din PET cu capac înalt și transparente sunt preferate pentru cei care preferă meniul la pachet. Sacoșele din hârtie sau pungile sunt utile pentru transport și e bine să existe un stoc generos din aceste produse.

Pentru clienții care doresc, aceste ambalaje se pot personaliza la cerere cu logo-ul firmei. Toate produsele de la Snick Ambalaje pot fi testate înainte, prin comanda unei sacoșe de mostre gratuite.

Pentru alte informații și detalii accesați pagina oficială Snick-Ambalaje.com.

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

 

 

 

 

 

 

Comenteaza