Iată de ce erau atât de sănătoşi strămoşii noştri: Consumau un aliment pe care multă lume îl evită acum

Iată de ce erau atât de sănătoşi strămoşii noştri: Consumau un aliment pe care multă lume îl evită acum
Când cercetările medicale au descoperit acţiunile negative ale produselor alimentare noi, care au încercat să înlocuiască grăsimile tradiţionale, specialiştii şi-au îndreptat atenţia către slănină, un aliment fără E-uri, coloranţi şi conservanţi.

Ei bine, s-a dovedit că slănina întăreşte siste­mul imunitar. Această calitate se datorează acidului ara­hi­donic, care favorizează scăderea coleste­ro­lului, îmbu­nătaţeşte funcţiile de protecţie ale organis­mului şi, de ase­menea, este necesar pentru producerea compuşilor chimici responsabili pentru răspunsurile imu­ne şi reac­ţiile inflamatorii.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Comenteaza