Cea mai simplă dietă din lume. Dieta cu cafea

Cea mai simplă dietă din lume. Dieta cu cafea

Cafeaua verde stimulează arderea rapidă a grăsimilor și reduce absorbția de zahăr.

Cum consumăm cafeaua verde?

Dacă boabele de cafea prăjite sunt foarte populare și foarte folosite, nu se poate spune același lucru și depre boabele de cafea verde. Acestea nu sunt foarte populare pentru că întrebuințările lor nu sunt cunoscute decât unui public foarte restâns. Modalitățile în care pot fi consumate boabele de cafea verde sunt multiple și destul de la îndemână:

Ca atare – consumate crude, boabele de cafea au un impact pozitiv asupra organismului. Antioxidanții și mineralele din cafeaua verde sunt absorbite rapid de către organism, iar în acest mod arderile se vor intensifica. De aici și rolul foarte pronunțat al boabelor de cafea în procesul de slăbire.

Infuzate – și din boabele de cafea verzi, neprăjite se poate prepara o cafea delicioasă și foarte sănătoasă. Este suficient să adăugați o ceașcă de apă călduță peste aproximativ zece boabe de cafea verde. Lăsați să se infuzeze câteva minute, apoi puteți consuma atât infuzia, cât și boabele. Se recomandă să nu îndulciți această băutură, pentru a nu diminua din efectele benefice ale cafelei. Dacă nu sunteți mulțumiți de savoarea infuziei preparate astfel, puteți măcina boabele și le puteți infuza cu ajutorul unui pliculeț pentru ceai, acestea având consistența unei pudre.

În salate – boabele de cafea verde se potrivesc de minune cu salatele verzi, fără dressing. Le puteți asezona cu puțină zeamă de lămâie. Pe lângă boabele de cafea verde, puteți adăuga în salată frunze de rucola, frunze de spanac sau câteva cubulețe de avocado. O astfel de salată poate constitui un fel principal potrivit pentru masa de seară, căci este foarte sățioasă și bogată în substanțe hrănitoare.

Cu iaurt – în locul cerealelor sau semințelor, puteți combina iaurtul degresat cu boabe de cafea verde. Le curățați bine, le adăugați în iaurt și amestecați ușor. Pentru un plus de gust, mai puteți adăuga câteva fructe de pădure sau o linguriță de miere. Acest preparat este foarte potrivit pentru micul dejun și poate înlocui cu succes o ceașcă de cafea neagră.

În general, dieta cu cafea verde nu prezintă factori de risc atunci când este urmată corect, conform indicațiilor. Totuși, există și persoane cărora nu le este recomandată:

Comenteaza