Dieta de două săptămâni. Probabil cea mai bună reţetă pentru dat jos kilogramele în plus

Dieta de două săptămâni. Probabil cea mai bună reţetă pentru dat jos kilogramele în plus
Dietele pe termen lung pot fi destul de epuizante pentru majoritatea persoanelor, dar și costisitoare. Tocmai de aceea, căutăm să slăbim eficient într-un timp cât mai scurt, fără consecințe asupra sănătății.

Greutatea ideală este una dintre cele mai mari probleme ale femeilor secolului al XXI-lea. Stilul de viață nesănătos, dar și exemplele de corp perfect, pe care le vedem în media, ne fac să ne dorim să scăpăm de kilogramele în plus și să apelăm la toate metodele existente pentru a ne îndeplini țelul. În acest sens, dieta este alternativa pe care cel mai adesea o alegem în defavoarea sportului. Controlând ceea ce mănânci, îți poți controla și numărul de kilograme.

Dietele pe termen lung pot fi destul de epuizante pentru majoritatea persoanelor, dar și costisitoare. Tocmai de aceea, căutăm să slăbim eficient într-un timp cât mai scurt, fără consecințe asupra sănătății. Dacă și tu te afli în această situație, află că noile descoperiri ale cercetătorilor australieni demonstrează că poți slăbi în doar două săptămâni.

Noile descoperiri au ajuns la concluzia că poți slăbi mult mai eficient atunci când dieta este mai puțin restrictivă. Cercetătorii de la Universitatea Tasmania din Australia au afirmat că dieta de două săptămâni te poate ajuta să pierzi mai multe kilograme, dar și să duci planul tău de a slăbi până la capăt.

Eficiența acestui tip de dietă a mai fost demonstrată și în efectele asupra sănătății. Atunci când ții o dietă normală, organismul este privat de substanțele cu care era familiarizat, ceea ce duce mai departe la încetinirea metabolismului. Un metabolism lent poate fi destul de problematic, deoarece nu mai procesează cum trebuie substanțele nutritive. Mai mult, atunci când dieta încetează, se obișnuiește destul de greu cu noul regim și de aceea tinzi să iei în greutate rapid. Cu alte cuvinte, dieta nu a avut niciun rost.

Dieta de două săptămâni poate fi o metodă excelentă de a slăbi pentru persoanele care au probleme cu greutatea, dar și pentru cei care vor o dietă ceva mai moderată, care să le permită să se bucure de preparatele preferate, potrivit DivaHair.ro.

Etichete
Comenteaza