Dieta rapidă cu legume. Slăbeşti în 2 zile

Dieta rapidă cu legume. Slăbeşti în 2 zile

O masă perfectă atunci când vrei să slăbești se bazează pe legume sărace în calorii. Iată o dietă cu legume care te ajută să slăbești.

Pentru cei care se pregătesc să-şi petreacă vacanţa la mare şi au nevoie de o dietă rapidă şi cu efecte sigure, recomandăm cura de două zile cu castraveţi, în urma căreia veţi da jos aproximativ două kilograme. Dacă vreţi să slăbiţi mai mult puteţi repeta dieta.

Ziua 1

Mic dejun: o felie de pâine cu seminţe, o linguriţă cu unt degresat şi 200 de grame de castravete cu verdeaţă.

Gustare: 125 de grame de kefir degresat, mixat cu castravete şi suc de lămâie.

Prânz: castraveţi umpluţi – se scobeşte un castravete, iar crema de brânză şi smântână se mixează cu zeamă de lămâie, ceapă tocată şi mărar. Se lasă la rece şi se umple castravetele.

Gustare: castraveţi proaspeţi cu verdeaţă – nelimitat.

Cina: cartofi gratinaţi – 200 de grame de cartofi şi 200 de grame de legume, după preferinţă. Acestea se fierb, apoi se amestecă împreună cu şuncă, puţin lapte şi condimente, după gust. Se pune brânză rasă deasupra şi se coace la cuptor.

Ziua 2

Mic dejun: 30 de grame de musli cu 100 de grame de fructe, la alegere şi 150 de grame de iaurt degresat

Gustare: un măr.

Prânz: file de vită cu castravete – 80 de grame de file de vită preparat fără grăsimi, doi cartofi mici fierţi, pătrunjel şi castravete.

Gustare: un castravete.

Cina: salată de cartofi cu castravete – 200 de grame de cartofi fierţi şi un castravete se toacă şi se amestecă. Deasupra se toarnă un sos obţinut din zeama de la o lămâie, împreună cu două linguri cu lapte, muştar, piper şi ceapă verde mărunţită.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza