O firmă din Cluj a sponsorizat spitalul din Mureș care i-a tratat angajatul

O firmă din Cluj a sponsorizat spitalul din Mureș care i-a tratat angajatul

Societatea IMCOP, specializată în producţia și comercializarea de țigle din beton, a sponsorizat Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu-Mureş cu suma de 10.000 de lei.

Donația a fost făcută în semn de mulţumire pentru profesionalismul cu care personalul medical din cadrul spitalului a tratat un angajat al companiei, în urma unui accident de muncă, potrivit Zi de Zi.

“Mulţumesc IMCOP pentru gestul extraordinar pe care l-a făcut. E un gest lăudabil, totodată o recunoaştere a profesionalismului şi a devotamentului tuturor celor care se pun în slujba sănătăţii oamenilor şi oferă pacienţilor servicii medicale la standarde de înaltă calitate”, a declarat Claudiu Puiac, managerul SCJU.

Banii proveniți de la IMCOP au avut ca destinaţie compartimentul de chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă din cadrul SCJU, în vederea achiziţionării de materiale sanitare necesare bunei desfăşurări a activităţii.

O altă donație menționată de conducerea spitalului a fost cea inițiată de societatea de stat Romgaz Mediaș, care a direcționat un sprijin financiar 450.000 de lei pentru reabilitarea, modernizarea compartimentului de terapie intensivă neonatală din secția de neonatologie.

Comenteaza