Supranumită „pâinea albinelor”, e plină de vitamine, reface ficatul şi scade colesterolul

Supranumită „pâinea albinelor”, e plină de vitamine, reface ficatul şi scade colesterolul

Ingredient uimitor, păstura întărește sistemul imunitar, reduce colesterolul, reface ficatul, elimină stresul și tratează anemiile. Iată ce conține aceasta și cum trebuie administrată!

Ingredient uimitor, păstura este supranumită și ”pâinea albinelor”. Aceasta este deja încoronată drept superalimentul cu proprietăți miraculoase. Poate fi folosită și ca o gumă de mestecat naturală, datorită texturii păstoase, redând prospețimea gurii instant.

Păstura este un polen supus în stup unor procese naturale. Polenul este așezat de către albine în faguri, bine presat pentru a scoate aerul și glazurat apoi cu o peliculă de propolis. Astfel, în stup este foarte cald, polenul fermentează și se transformă în păstură, un produs care abundă în vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, enzime, factori antibiotici și multe alte substanțe esențiale pentru organism.

CITEŞTE AICI CONTNUAREA ARTICOLULUI + AFLĂ CUM SE CONSUMĂ PĂSTURA

Comenteaza