Vine primăvara. Iată o meniul zilnic pentru o super-dietă

Vine primăvara. Iată o meniul zilnic pentru o super-dietă

 Primăvara este mai important ca oricând să slăbești, pentru a te simți în formă toată vara. 

Mic-dejun - Un pahar cu lapte degresat; Un ou fiert tare; O felie de paine integrala prajita, "unsa" cu branza slaba de vaci sau un bol de cereale integrale cu lapte degresat.

Gustarea - Un fruct (mar, portocala, kiwi, banana) sau o leguma (rosie, castravete, morcov), la alegere.

Pranzul - O salata de legume (salata verde, spanac, telina, sfecla, rosii, castraveti, ceapa verde , ridichii etc.) cu piept de pui facut pe gratar sau fiert; Un fruct la alegere (mai putin banana, daca ai mancat-o la gustare) pentru a se evita scaderea glicemiei SAU sote de legume gatite la cuptor sau la abur (mazare, fasole pastai, morcovi, telina, broccoli, porumb etc) preparate apoi sub forma de salata cu orez fiert. O poti manca cu o portie mica de peste slab, preparat la gratar sau la aburi.

Gustarea - Un iaurt dietetic sau un ceai cu efect antiadipos.

Cina - Un cartof (potrivit) copt la cuptor, alaturi de o salata de sezon (rosii, castravetii, ridichii, ceapa verde) si de branza slaba de vaci. (poti amesteca cartoful cu branza de vaci)

Pentru efecte maxime, bea minimum 2 litri de apa plata pe zi si evita sa mananci dupa ora 20.00. Renunta la alcool si la bauturi carbogazoase.

Comenteaza