Examenul finalului de an pentru „U". „Vom da totul, trebuie să câştigăm!

Examenul finalului de an pentru „U
Rezultatele din ultimele două etape n-au mai fost în favoarea „studenţilor". Elevii lui Mihai Teja au încasat două înfrângeri fără replică şi, în plus, contracandidatele la evitarea retrogradării au reuşit să facă puncte. Azi, clujenii au ocazia să-şi facă viaţa mai uşoară, dar pentru asta trebuie să învingă Oţelul Galaţi. Partida care va închide anul pe Cluj Arena se va juca de la ora 18:00, în direct la Digisport.

Universitatea a prins viaţă odată cu venirea lui Mihai Teja şi cele trei victorii consecutive obţinute, dar programul  n-a fost tocmai favorabil „studenţilor" care plecau, practic, condamnaţi în deplasările de la Târgu-Jiu şi Ploieşti. Calculul hârtiei a fost reflectat şi de realitate, iar „U" a încasat două înfrângeri şi cinci goluri în cele două deplasări, fără să reuşească să marcheze. Totuşi, azi, clujenii mai au o „fisă" pentru a termina prima parte a campionatului în „plasa" celorlalte echipe cu care se luptă pentru evitarea retrogradării. O victorie cu Oţelul Galaţi ar mai echilibra puţin situaţia Universităţii, însă nici adversarul nu stă prea bine în clasament. Moldovenii au trei înfrângeri în ultimele cinci partide, şi se află pe locul 14, primul peste linie, cu 18 puncte, cinci mai multe faţă de „U". în precedentele două meciuri, Oţelul a dat semne de viaţă, reuşind o victorie cu Corona Braşov şi un egal cu Steaua.

Mihai Teja, antrenorul Universităţii, le-a transmis jucătorilor că trebuie să încheie anul cu încă trei puncte şi s-a arătat îngrijorat de starea terenului de pe Cluj Arena. „O să facem tot posibilul să câştigăm, băieţii vor da totul pe teren. Ştiu că Oţelul joacă un fotbal bun, dar noi trebuie să învingem, ultima impresie contează mult şi pentru fani. Sper să fie alături de noi. Terenul poate fi o problemă, dar sperăm să se prezinte în condiţii mai bune până joi (azi - n. red)", a spus Teja. Acesta nu va putea conta pe Emil Rilke, suspendat o etapă pentru cumul de cartonaşe, în timp ce Lorant Kovacs e incert după ce a fost lovit de spaniolul de Lucas, în meciul de la Ploieşti. Astfel, „U" ar putea începe meciul de azi cu următorul „11": Veselovsky - Ciupe, Ninu, Abrudan, Târnăcop - Bucşa, Cristocea - Takacs, Calcan (Kovacs), Borza - Lemnaru.

Partida dintre „U" şi Oţelul se va juca joi după-amiază, de la ora 18:00, în direct la Digisport.

 

Etichete
Comenteaza