”U” Cluj, egal alb cu ”Virușii verzi” | FOTO/VIDEO

”U” Cluj, egal alb cu ”Virușii verzi” | FOTO/VIDEO
Universitatea Cluj a remizat cu Sănătatea, scor 0-0, la Baza Sportivă Clujana, în etapa a șaptea din Liga a III-a.

Prima ocazie periculoasă i-a aparținut lui Mihai Onicaș. Mijlocașul de 27 ani a reluat cu capul peste poartă, în urma unei lovituri libere executate de Rareș Takacs (15). Călin Albuț și-a salvat apoi echipa la un șut al gazdelor (17). Către finalul primei părți, Dorin Goga a trecut și el pe lângă deschiderea scorului (41).

După revenirea de la cabine, Sănătatea a semnat cea mai periculoasă acțiune la poarta lui Albuț. Andrei Ceaca a tras din marginea careului și a izbit bara (51). În minutele ce au urmat, ”U” a avut un adevărat concurs de ocazii la poarta lui Filip Lăzăreanu. Goga a șutat în bară din poziție ideală, după o pasă a lui Hațiegan (67). Hordouan și Lemac au trimis la rândul lor în bară, iar Florescu nu a izbutit în două situații să-l învingă pe goalkeeperul ”Virușilor” (73).

Goga s-a mai lovit încă o dată de gol către finalul partidei. Veteranul ”Șepcilor roșii” a primit un assist de la Hordouan, a șutat, dar Lăzăreanu a fost la post (78). Sănătatea nu a avut nici ea mai mult noroc. Bria i-a pasat în careu lui Gașpar, dar acesta a tras pe lângă poarta lui Albuț (91). Scor final 0-0 și ”U” Cluj bifează a doua remiză din Liga a III-a.

În urma acestui rezultat, ”studenții” coboară pe locul 4 din Seria a V-a, având 11 puncte. Sănătatea este pe 10, cu 8 puncte. La conducerea clasamentului se află Metalurgistul Cugir (15 puncte), urmată de Comuna Recea și Unirea Alba Iulia (ambele cu câte 13 puncte).

Sănătatea Cluj - Universitatea Cluj 0-0

Sănătatea: Lăzăreanu - Paul, Matei, Negru, Țârlea - Yuh, Ciupe, Lazăr, Bria - Indreica, Ceaca. Antrenor: Marius Semeniuc

Rezerve: Todoran, Bucur, Gașpar, Rus, Lupu, Vitan, Nistor

"U": Albuț - Takacs, Onicaș, Abrudan, Manu (69, Irimie) - Giurgiu (C), Micaș (85, Moldoveanu) - Hordouan, Greu (49, Florescu), Goga - Hațiegan (69, Lemac). Antrenor: Adrian Falub

Teren: Baza Sportivă Clujana

Comenteaza