Sabău: ”80% din lotul pentru Liga a 2-a ar trebui format în această iarnă”. Cine revine în staff-ul lui ”U”

Sabău: ”80% din lotul pentru Liga a 2-a ar trebui format în această iarnă”. Cine revine în staff-ul lui ”U”
Managerul sportiv al ”Șepcilor roșii” crede că lotul pentru Liga a 2-a trebuie construit încă de acum. ”Mi se pare o chestiune normală”, a subliniat Sabău.

La finalul turului din Liga a III-a, "U" Cluj s-a despărțit de Darius Hîmpea, Marius Ionescu, Darius Irimie, Robert Moldoveanu și Alexandru Trancă. Pe lângă ei, "studenții" s-ar mai putea despărți de încă trei jucători.

"Sper ca până în data de 15 ianuarie (când e reunirea lotului - n. red.) să aducem cel puțin 3-4 jucători de nivel bun. Nu ne pregătim de Liga a 2-a în mai-iunie, când deja nu mai este mult timp. Lotul, în proporție de 80%, ar trebui să fie construit în această iarnă. Mi se pare o chestiune normală. Este posibil (să aducem jucători din Liga 1 - n. red.), jucători mai tineri, sunt discuții avansate. (La reunire - n. red.) vor fi jucători tineri și cu experiență, e posibil acest lucru", a declarat managerul sportiv al Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, în emisiunea Divizia Locală de la Digi 24 Cluj.

În staff-ul echipei va reveni Zsolt Szilágyi, unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria "studenților". "Sisi" a jucat toată cariera la "U" Cluj. În sezonul trecut și până la demiterea lui Marius Popescu, Zsolt Szilágyi a fost antrenorul secund al echipei.

"A fost o perioadă în care a avut niște lucruri de pus la punct și se întoarce. Noi ne dorim foarte mult. Eu personal, dar și conducerea. O să vedem dacă va fi antrenor secund sau altceva. Cert este că eu îmi doresc foarte mult să revină la Universitatea. Este un om sufletist și un caracter deosebit", a spus Sabău.

Universitatea Cluj este liderul Seriei a V-a din Liga a III-a, cu 35 puncte și un bilanț de 11 victorii, 2 egaluri și doar o înfrângere. Tot în acest sezon, "Șepcile roșii" au ajuns până în optimile Cupei României.

Comenteaza