Bayern pune stăpânire două zile pe Opera Plaza

Bayern pune stăpânire două zile pe Opera Plaza
Jucătorii şi staff-ul campioanei Germaniei Bayern Munchen vor sosi marţi la Cluj şi vor ocupa aproape integral hotelui de cinci stele Opera Plaza din centrul Clujului.
Doi dintre mai marii clubului german vor locui în apartamentele regale ale unităţii hoteliere.

Conducerea echipei Bayern Munchen este una selectă, având în componenţă foste fost glorii ale echipei germane şi ale fotbalului mondial: preşedintele Uli Hoeness, CEO-ul Karl Heinz Rummenigge (foto dreapta), preşedintele de onoare Franz Beckenbauer, la care se adaugă antrenorul principal Louis van Gaal, unui din cei mai titraţi tehnicieni din fotbalul modern.

Conducerea şi fotbaliştii echipei germane vor ocupa aproape 60 din cele 64 de camere ale hotelului clujean.

Ei vor beneficia de toate serviciile unităţii hoteliere, de la Spa, masaje, saună, la săli de conferinţe pentru şedinţele tehnice.

Meniul, acest va fi alcătuit, la fel ca în cazul altor echipe de fotbal, în special pe bază de paste, legume, peşte, carne de vită, salate şi foarte multe fructe.

„Mai avem vreo două rezrvări făcute de mai demult şi nu am avut ce face, în rest nu vom mai caza pa alticenva, mai ales că două-treio camere şle păstrăm de rezervă”, a precizat directorul hotelului Opera Plaza, Cristian Cordoş.

Bayern Munchen va sosi la Cluj-Napoca marţi dimineaţa şi va pleca joi dimineaţa.

Meciul dintre CFR Cluj şi Bayern Munchen se va disputa miercurea viitoare, de la ora 21.45, în cadrul grupei E din Liga Campionilor.

Comenteaza