13, număr cu noroc pentru "U" Cluj

13, număr cu noroc pentru
Oficialii "U" Cluj se declară încrezători în şansele de reuşită ale echipei din noul sezon competiţional.


">

După tragerea la sorţi, oficialii "alb-negrilor" au vorbit despre tragerea la sorţi pentru noul sezon competiţional. 

Finanţatorul şi acţionarul majoritar al Universităţii Cluj, Florian Walter, s-a arătat încrezător în şansele echipei sale: "Cu Petrolul va fi finala din optimi. Eu cred că vom fi pregătiţi de luptă până la ora meciului şi vom face totul pentru calificare. În campionat, programul e bun, cred că am avut noroc, mai ales că eu sunt născut într-o zi de 13, iar noi am fost echipa cu numărul 13 la tragerea la sorţi. Aşa că a fost 13 cu noroc".

Antrenorul "alb-negrilor" vede un singur obiectiv pentru echipa sa, indiferent de adversarii pe care îi va înfrunta: victoria. "E un program normal, până la urmă. Eu le-am spus băieţilor întotdeauna că Universitatea are ca obiectiv victoria în fiecare meci, indiferent de adversar. Aşa va fi şi în sezonul viitor, nu contează numele, contează atitudinea pe care o avem. Per total, pot spune că sunt mulţumit de cum arată ţintarul", a declarat Mihai Teja.

Administratorul special al clubului, Vlad Munteanu, este şi el pregătit de victorie, fiind convins că, în noul sezon, "U" va reuşi să urce în clasament.  "Pot spune că suntem mulţumiţi de program. Sunt meciuri dificile, întâlnim ASA Târgu-Mureş şi Dinamo, în primele două etape, o nou-promovată cu ambiţie, respectiv o echipă puternică a campionatului, dar sunt convins că vom fi pregătiţi pentru rezultate bune. E un sezon în care ne propunem să urcăm în clasament, aşa că fiecare meci îl vom trata la victorie", a încheiat acesta.

Comenteaza