16-imile Cupei României | Adversari accesibili pentru CFR și ”U” Cluj. Sănătatea, duel surpriză

16-imile Cupei României | Adversari accesibili pentru CFR și ”U” Cluj. Sănătatea, duel surpriză
CFR Cluj și Universitatea Cluj și-au aflat adversarele din 16-imile Cupei României, în urma tragerii la sorți de la sediul Federației Române de Fotbal.

CFR Cluj (liderul Ligii 1) a picat cu FC Botoșani (locul 5 din Liga 1). Partida se va disputa în Moldova. Cele două formații se vor întâlni și în acest week-end, în prima etapă a returului. În startul sezonului, ”feroviarii” au remizat pe terenul moldovenilor, scor 1-1.

Universitatea Cluj (locul 7 din Liga a III-a) a avut la rândul ei noroc. ”Șepcile roșii” vor juca cu Știința Miroslava (locul 17 din Liga a II-a). Meciul se joacă pe Cluj Arena. Este a doua formație din eșalonul secund pe care ”studenții” o întâlnesc în actuala ediție. Prima a fost Olimpia Satu Mare, în turul 4. Echipa lui Adrian Falub s-a impus atunci cu 2-0, în urma unei duble semnate de Dorin Goga.

Marea surpriză vine însă de la Sănătatea Cluj, adversara Universității din Liga a III-a. ”Virușii verzi” (locul 10 din serie) au picat cu vicecampioana României FCSB (locul 2 în Liga 1). Întâlnirea va avea loc la Cluj. Sănătatea a mai evoluat contra steliștilor și în 2011, tot în 16-imi, clujenii fiind învinși atunci cu 0-4.

Partidele se vor disputa în perioada 24-26 octombrie, de la ora 14:30, cu excepțtia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Tabloul complet al meciurilor din 16-imi:

FC Botoșani - CFR Cluj

Sepsi OSK - CS U Craiova

ASU Poli - Poli Timișoara

FC Argeș - CSM Politehnica Iași

Concordia Chiajna - AFC Astra

Sănătatea Cluj - FCSB

CSM Școlar Reșita - Viitorul Constanța

Aerostar Bacău - Dinamo București

Juventus București - Dacia Unirea Brăila

ACS Petrolul - CS Mioveni

AFC Hermannstadt- FC Voluntari

Metaloglobus București - Gaz Metan Mediaș

Unirea Slobozia - ASA Târgu-Mureș

UTA Arad -CS Afumați

Academia Clinceni - Chindia Târgoviște

”U” Cluj - Știința Miroslava

Comenteaza